Muğla Belediyespor satrançcıları göz kamaştırıyor

Muğla Belediyesi Konakaltı Kültür merkezinde, kıdemli antrenör ve Dünya Satranç Federasyonu satranç eğitmeni Cumhur Babaoğlu antrenörlüğünde çalışmalarına ara vermeden sürdüren Muğla Belediye Spor' un satranç sporcuları,...

Muğla Belediyespor satrançcıları göz kamaştırıyor

Muğla Belediyesi Konakaltı Kültür merkezinde, kıdemli antrenör ve Dünya Satranç Federasyonu satranç eğitmeni Cumhur Babaoğlu antrenörlüğünde çalışmalarına ara vermeden sürdüren Muğla Belediye Spor' un satranç sporcuları, Muğla Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası’nda aldıkları derecelerle göz kamaştırdı.

24 kategoride 240 sporcunun katılımı ile 22-23 Aralık 2012 tarihlerinde Muğla Üniversitesi Öğrenci Sarayında yapılan turnuvada, kategorilerinde birinci olarak turnuvayı tamamlayan Ilgar Tamer ,Merve Simge Çen ,Ege Kargın, Emre Güneş ,Ali Cengiz Doğanay Altın Madalya; İkinci olarak tamamlayan Oğuzhan Sidekli gümüş madalya ,üçüncü olarak tamamlayan Bilge Su Şeker ve Ahmet Onat Ömür ise Bronz madalyayla Belediyesporu ve Muğla halkını gururlandırdı.

Sporcularının aldığı ödül hakkında açıklama yapan antrenör Babaoğlu, bu başarının sporcularının azim ve kararlılığına ait olduğunu belirterek “Sporcularımızı şimdi Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası beklemektedir. Onların bu şampiyonadan da başarılarla döneceklerine kuşkumuz yok. Oluşturdukları çalışma ortamı ve desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün olmak üzere Kulüp ve Belediye camiasına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.