“Muğla, AK Parti ve CHP’ye mecbur değil”

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, Bodrum ziyaretleri sırasında vatandaşlara seslenerek, “ Muğla, ne AK Parti’ye ne de CHP’ye mecbur değil.” Dedi.MHP Muğla Milletvekili Adayı...

“Muğla, AK Parti ve CHP’ye mecbur değil”

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, Bodrum ziyaretleri sırasında vatandaşlara seslenerek, “ Muğla, ne AK Parti’ye ne de CHP’ye mecbur değil.” Dedi.

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, seçim çalışmalarına Bodrum’da devam etti. Bodrum İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yüksel, ardından Bodrum esnafıyla buluştu ve sorunlarını dinledi.

Bodrum’daki seçim çalışmalarına MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başlayan MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra esnaf ziyaretlerine başladı.

Kent merkezindeki esnafla tek tek görüşen Yüksel, partisinin seçim beyannamesini anlattı, tek başına iktidar olmaları durumunda yapılacak hizmetleri aktardı, çözüm yollarıyla ilgili esnafa bilgi verdi.

İktidarı eleştirdi

13 yıllık AK Parti iktidarını eleştirenYüksel " Bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozdular. Ekonomik açıdan kendi kendine yeten bu ülkeyi, saman ithal eder duruma düşürdüler. İç ve dış borcu kat be kat yükseltirken, çevremizdeki tüm komşu ülkelerle ilişkilerimiz sıfıra indirildi. Bu ülkenin bayrağına, toprak bütünlüğüne, 90 yıllık Cumhuriyetimize göz dikenlerle kol kola giren bu iktidara, 7 Haziran’da dur demek için ulaştığımız her vatandaşımıza durumu anlatmaya çalışıyoruz. Bizler yorulmadan, usanmadan 7 Haziran’a kadar tüm Muğlalı hemşerilerimize ulaşacak, MHP’ye oy isteyeceğiz.

Bu ülkenin yeniden birlik ve beraberliğinin tesis edilmesi, AK Parti iktidarının yaptığı tahribatı gidermek gerekiyor. Milliyetçi Hareket’in kadroları bu güce sahip isimlerden oluşmaktadır. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olursanız olun gelin bu defa Muğlalılar olarak oyumuzu bölmeyelim ve milliyetçi hareketin çatısı altında toplanalım” diyerek, 7 Haziran seçimleri için Bodrum esnafından destek istedi.

MHP Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel esnaf ziyaretinin ardından beraberindeki grupla birlikte Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Yüksel, Emniyet ziyaretinin ardından Bodrum’dan yayın yapan Kent Tv’nin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz’ı ziyaret etti. Yüksel, Kent Tv’de bir de programa katılarak, seçim çalışmalarını anlattı. Yüksel’in Kent Tv’de yaptığı programda şunları söyledi;

“Felaketten kaçarken başka felakete uğramayın”

"Milaslı, Bodrumlu, Muğlalı hemşerilerin bir AK Parti felaketinden kaçarken başka bir tercih yanlışı ortaya koymaktadırlar. AK Parti'nin alternatifini CHP olarak görmektedirler ama CHP'de yerel iktidardır. Büyükşehir Belediyesi de CHP yönetimindedir, Bodrum Belediyesi de CHP yönetimindedir. İktidar buraya hizmet etmiyor, yerel iktidar ediyor mu? Maalesef, biz şimdi esnafı gezdik, bir yıl olmuş seçimin biteli çivi çakılmamış. CHP şöyle düşünüyor, zaten ne olursa olsun Bodrumlu, AK Parti'ye karşı olmak adına bize oy verecek, hizmet etmesek de olur. Yani bunlar oylar cepte gözüyle bakılıyor. Bizim için 1 milyar 370 milyon TL.'ye kaçak saray yaptıran Cumhurbaşkanı biz ona şimdi AK Parti'nin eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Muğlalı hemşerilerim CHP'yi Mustafa Kemal'in partisi diye oy vermektedirler ama bugünkü gelinen noktada, Sayın Kılıçdaroğlu'nun kendi ifadesiyle 'Dersimli Kemal'in' partisidir. Cumhuriyetin milli devlet yapısı noktasında zihin altı sorunları olan, yol yapmayan, Bodrum'un en küçük sorunlarını çözemeyen CHP nasıl olur da Türkiye'yi yönetip Türkiye'nin sorunlarına nasıl çare olabilir ki. Vatandaşların ikinci tercihi de, yerel iktidar olmasına rağmen daha trafik sorununu çözemeyen, bir yıldır çivi çakmamış bir CHP.

Ne Mutlu Türküm Diyene diyen, programıyla Türkiye'nin tüm sorunlarını irdelemiş ve hepsine çözüm üretmiş, uyku orucuna girmiş ve Türkiye'yi zümrüt-ü anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğurmaya ant içmiş bir Türkmen Beyi var, onun adı da Devlet Bahçeli. Muğlalılar, Bodrumlular bu üçü arasında bir tercih yapacaktır. Bu tercihin MHP'den yana olacağını ve Türkiye'nin bizimle yürüyerek ülkeyi hızla normalleştirip AKP'nin 13 yılda yaptığı tahribattan çıkarıp, tüketen değil, makarna ve kömüre muhtaç değil, üreten ve büyüyen bir Türkiye'ye az kalmıştır. Buradan, tüm Muğlalılara, Bodrumlulara, hemşerilerime bizimle yürümeleri çağrısında bulunuyorum."

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.