Müftü Başiş veda etti

Müftüler Kararnamesi ile Merkeze alınan ve Medine’ye Ataşe olarak tayin edileceği öğrenilen Muğla Müftüsü Hasan Başiş için İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şubesi’nde bir veda töreni düzenlendi.Müftüler Kararnamesi ile Merkeze...

Müftü Başiş veda etti

Müftüler Kararnamesi ile Merkeze alınan ve Medine’ye Ataşe olarak tayin edileceği öğrenilen Muğla Müftüsü Hasan Başiş için İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şubesi’nde bir veda töreni düzenlendi.

Müftüler Kararnamesi ile Merkeze alınan ve Medine’ye Ataşe olarak tayin edileceği öğrenilen Muğla Müftüsü Hasan Başiş, için İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şubesi’nde bir veda töreni düzenlendi. Törene 150 kişiyi aşkın Muğlalı katılarak Müftüsünü duygusal bir ortamda veda etti.

Törende konuşan İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şube Başkanı Ayhan Balcı, Muğla Müftüsü Hasan Başiş’in görev yaptığı 2 yıl aşkın bir süre içinde kendisini Muğla’lılara sevdirdiğine işaret ederek, “Böyle bir insanı tanımaktan, onunla birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Müftümüzün tayini Muğla için bir kayıptır. Fakat kendilerinin Medine’ye tayin olacağını öğrenince buruk bir mutluluk duyduk. Mutluluğumuz; artık hemşehirlilerimizin Medine’de de çalacak bir kapıları olacak. Kendilerinden özellikle memleketimiz ve bizler için Medine’de de dua etmesini istiyoruz” dedi.

Muğla Müftüsü Hasan Başiş ise: ‘Muğla’dan başka bir kente tayin olsa üzüleceğine işaret ederek, Muğla’da çok güzel dostluklar kurdum. Muğla insanından görev yaptığım süre içinde hep güzel şeyler gördüm. Görevim sürem boyunca bir tane bile olumsuzlukla karşılaşmadım. Bu yüzden bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bir birimizi dualarımızda unutmamak dileğiyle Muğla’ya şimdilik veda ediyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.