Müdür pişirdi personel yedi

Bodrum ilçesinde polis haftası etkinliği kapsamında Bodrum ilçe Emniyet teşkilatı aileleri ile birlikte fidan dikti.Bodrum’a bağlı Kızılağaç mevkisinde düzenlenen etkinliğe Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün başta...

Müdür pişirdi personel yedi

Bodrum ilçesinde polis haftası etkinliği kapsamında Bodrum ilçe Emniyet teşkilatı aileleri ile birlikte fidan dikti.

Bodrum’a bağlı Kızılağaç mevkisinde düzenlenen etkinliğe Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün başta olmak üzere Müdür yardımcıları, polis memurları ve aileleri katıldı. Fidan dikimi öncesi mangal yakan İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, personele sucuk ekmek dağıttı. Polis memurlarına teker teker ekmek arası sucuk veren Akgün, personelinin polis haftasını kutladı.

Ekmek arası sucuk yiyen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleri daha sonra fidan dikti. 150 adet fidan diken polisler geçen sene 750 adet fidan dikmişlerdi. Polis koruluğunda fidan dikimi etkinliği düzenleyen Akgün, “Bu gün personellerimizle birlikte, polis teşkilatımızın 169’uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle etkinlikler düzenlemeye başladık. Bugün polis hatıra ormanı tarzında orman müdürlüğü bir yer tahsis etti. Geçen sene başlattığımız bir etkinlikte 700’den fazla fidan diktik. Bu senede aynı alanda fidan dikimleri gerçekleştiriyoruz. Bizim bir sloganımız var “her polisin Bodrum’da dikili bir ağacı olsun” bu kapsamda Bodrum’da çalışan polis arkadaşlarımız fidan dikiyor”dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.