MÜCO 2’inci şubesini açtı

Muğlalı genç girişimci Mücahit Uslu, usta ellerden damaklara uzanan lezzet kalitesi ve farklı servis anlayışıyla Müco Kahvaltı ve dahası adlı mekanının ikinci şubesini Köteklide açtı. Yoğun ilgi gören açılışta ...

MÜCO 2’inci şubesini açtı

Muğlalı genç girişimci Mücahit Uslu, usta ellerden damaklara uzanan lezzet kalitesi ve farklı servis anlayışıyla Müco Kahvaltı ve dahası adlı mekanının ikinci şubesini Köteklide açtı. Yoğun ilgi gören açılışta  son zamanların popüler ismi Aydilge sahne aldı. Menteşe Belediye başkanı Bahattin Gümüş’ün katılımıyla gerçekleşen açılış töreni gençler tarafından ilgiyle karşılandı.

Tolga Madan

Muğla’nın Menteşe İlçesinde Yiyecek ve içecek sektörünün parlayan yıldızı haline gelen ve uzun yıllar  başarılı  işlere imza atan Muğla’lı genç girişimci Mücahit Uslu, Menteşeye  kazandırdığı  ‘’ MÜCO Kahvaltı ve dahası’’ adlı mekanının ardından Müco ismini bir adım daha ileri taşıyarak Kötekli mahallesinde  ikinci şubesini açtı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen açılışta kurdela keserek kısa bir konuşma yapan MenteşeBelediye Başkanı Bahattin Gümüş, Mücahit Usludan övgüyle bahsederken bu tür modern mekanların ve kaliteli hizmet anlayışının Menteşede artmasını temenni ediyoruz dedi.

Güler yüz ve kaliteli servis politikasını benimseyen bir hizmet anlayışla konuklarını ağırlayan mekan, ortamın verdiği sıcak atmosferle evlerdeki rahatlık hissini yaşatıyor.

Müco’nun Kötekli şubesiyle ilgili bilgiler veren Uslu  “ Yeme içme sektörünün hızla büyüdüğü günümüzde, Muğla Menteşe de standartların üzerinde bir mekan yaratmayı başardık. Sektördeki tecrubemiz ve sürekli yükselen beklentilere cevap verebilmek adına adeta ikinci bir şehir haline gelen Kötekli mahallesinde de  ‘’Müco Kahvaltı ve dahası’’ olarak hizmet vermeyi uygun gördük.  Menteşedeki konseptimizi koruyarak aynı kalitede  bu şık mekanı hayata geçirdik. Yıllardır bizi tercih eden müşterilerimizin memnuniyeti, bizi hep daha iyiyi yapmaya itti. Amacımız her zaman bir adım önde olup farkındalıklar yaratabilmek. Hizmet kalitemizi ve ürün çeşitliliğimizi en üst seviyede tutarak müşteri memnuniyetimizi en tepeye taşımak için hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Bu haber toplam 720 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.