MSC Armonia ilk kez Marmaris’te

MSC Kruvaziyer firmasına bağlı “MSC Armonia” isimli lüks kruvaziyer gemi dün Marmaris Limanı'na ilk ziyaretini gerçekleştirdi. İtalya bayraklı, 58 bin 625 groston ve 251 metre uzunluğundaki gemi, sabah saat 08:00’de 1480 İtalyan...

MSC Armonia ilk kez Marmaris’te

MSC Kruvaziyer firmasına bağlı “MSC Armonia” isimli lüks kruvaziyer gemi dün Marmaris Limanı'na ilk ziyaretini gerçekleştirdi. İtalya bayraklı, 58 bin 625 groston ve 251 metre uzunluğundaki gemi, sabah saat 08:00’de 1480 İtalyan ve Fransız yolcusu ve 710 mürettebatı ile Marmaris limanına yanaştı.

MSC Armonia gemisinin Marmaris’e ilk ziyareti olması nedeniyle, geminin yolcuları için limanda “Mini Türk Pazarı” kuruldu. Yolcular gemiden inerken kırmızı güller verildi ve Mehteran takımının güzel müziği eşliğindeki folklor dansı gösterisiyle karşılandı. Pazarda lokma, Maraş dondurması ve baklava gibi geleneksel Türk tatlıları yolculara ikram edildi. Ayrıca yolculara yöreyi ve Türkiye’yi tanıtıcı kartpostal, magnet, kitap ayracı ve nazar boncuğu gibi çeşitli hediyeler verildi.

Yolcuların büyük bir çoğunluğu Marmaris’i gezmek ve alışveriş yapmak için çarşıya çıkarken, bazı yolcular da farklı turlara çıkmayı tercih etti. Akşam üstü saat 17:00’de Suez limanına gitmek üzere Marmaris’ten ayrılan gemide, çeşitli restoran ve kafeler, sinema salonu, konferans ve tiyatro salonu, kütüphane, kumarhane, spor salonu, güzellik ve SPA merkezi, havuzlar ve alışveriş merkezleri bulunuyor.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.