Motosikletçilerden anlamlı etkinlik

Organ bağışına destek vermek için Ankara’dan yola çıkan motosikletli grup  Bodrum ilçesine vardı.Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun, organ bağışına dikkat çekmek ve İzmir'in EXPO 2020 adaylığını desteklemek amacıyla...

Motosikletçilerden anlamlı etkinlik

Organ bağışına destek vermek için Ankara’dan yola çıkan motosikletli grup  Bodrum ilçesine vardı.Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun, organ bağışına dikkat çekmek ve İzmir'in EXPO 2020 adaylığını desteklemek amacıyla başlattığı yol kampanyası nedeniyle Bodrum’a gelen 30 motosikletli grup Bodrum Belediye meydanından vatandaşlar ile buluştu. Belediye meydanına gelen grubu Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Belediye Başkanvekili Hüseyin Yıldızhan karşıladı. Organ bağışı destek veren Kocadon’a ve Yıldızhan’a plaket veren TMF Başkanı Bekir Uçar tarafından takdim edildi.

İstanbul’dan organ bağışına dikkat çekmek için yola çıkan Mühendis Serdar Demirci, “organ bağışının önemini bütün Türkiye çapında yaymamız, hiç olmasa insanların böylelikle organ bağışının önemini anlaması için yola çıktık. Organ bağışı ikinci bir hayat ifade ediyor. Organ bağışı herkes için geçerli bana olmayacak dememek” dedi.

Organ bağışı için beste yapan şarkıcı Ogün Bülent ise organ bağışına beste yaptığın belirterek, “Türkiye’de ilk defa organ bağışı temalı bir şarkı yaptım. Organ bağışlarını tetiklemek için ülkemizdeki organ bağışına umut bekleyenler, umut olmak için çıktığımız bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle organ bağışının önemine dikkati çekmek için düzenlediği tur kapsamında Ankara'dan yola çıkan motosikletçiler, Bodrum’un ardından turun son ayağı olan Antalya’nın Kemer beldesine geçecek olan gurup geceyi ilçede geçirecek.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.