Motosiklet Festivali gerçekleştirildi

Ortaca Belediyesi Sarıgerme  Günübirlik Tesislerinde Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği 1. Motosiklet Festivali gerçekleştirildi.Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği...

Motosiklet Festivali gerçekleştirildi

Ortaca Belediyesi Sarıgerme  Günübirlik Tesislerinde Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği 1. Motosiklet Festivali gerçekleştirildi.

Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği 1. Ortaca Motosiklet Festivali’ne, ülkenin birçok yerinden çok sayıda katılım oldu. Festivale, 578 motor, artçılar ile birlikte yaklaşık 800 kişi katılım gösterdi.

24 Eylül tarihinde Ortaca Belediyesi Sarıgerme günübirlik tesislerinde motorcuların kayıtlarının yapılması ile başlayan festival akşam saatlerinde bölgenin tanıtımı için slayt  sunumu ile devam etti.

Akşam karaoke ile eğlenen motorcular ertesi gün  Sarıgerme, Dalyan ve Ortaca güzergahlarında kortej sürüşü gerçekleştirdiler.

Kortej Demokrasi ve Şehitler meydanında Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve Ege Yolcu Grup Başkanı Nadir Şahin’in Atatürk Anıtına çelenk bırakması ile devam etti.

Çelenk bırakma törenine MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, il yönetimi, motorcular ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Festivalin son gününde  ise Anadolu Rock’ın sevilen grubu Necati ve Saykolar  sahne  aldı.

Konser öncesi festivale katılan motorculara teşekkür konuşması yapan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir , “Öncelikle siz motorcu arkadaşlarımı bu festival katılım gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Dünyada ve ülkemizde pandemi nedeni ile evlerimizde kaldığımız bir zamanın sonunda ilçemizde ilkini gerçekleştirdiğimiz festivali Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu  Motosiklet gurubu Başkanı Nadir Şahin ile  yapmaktan çok mutlu oldum. Nadir kardeşime bu etkinliği artık Ortaca’da yapmak istediğimi  söylediğimde buna çok sıcak baktı ve çalışmalara başladık. Yapımını yeni tamamladığımız  Sarıgerme Tesislerimizde  siz değerli motorcuları ağırlamaktan onur duyduk. İleriki yıllarda yapacağımız motosiklet festivalinin bundan daha iyi olacağını buradan sizlere müjdeleyebilirim. Katılımda bulunan tüm arkadaşlara, festivali organize eden Ege Yolcu Motosiklet Grubu Başkanı Nadir Şahin ile ekibine ve tüm uzak diyarlardan ilçemize gelen tüm motorcu dostlarımıza, motosiklet severlere, sanatçılarımıza, bu etkinlikte gece, gündüz güvenliğimizi sağlayan kolluk kuvvetlerimize, belediyemizin her kademesinde görev alan tüm personelimize, tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl buluşmak üzere herkese kazasız belasız  yolculuk ve sürüşler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.