Miniklere yangın eğitimi

Muğla'ya bağlı Beldibi beldesinde Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu'nun talebi üzerine Beldibi Belediyesi itfaiyesi tarafından anaokulu öğrencilerine yangın ve İtfaiye hakkında basit anlatımla ön bilgiler verdi.İtfaiye konusunda...

Miniklere yangın eğitimi

Muğla'ya bağlı Beldibi beldesinde Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu'nun talebi üzerine Beldibi Belediyesi itfaiyesi tarafından anaokulu öğrencilerine yangın ve İtfaiye hakkında basit anlatımla ön bilgiler verdi.

İtfaiye konusunda çocuklara yönelik çizgi film eşliğinde verilen eğitimde, eğitici personel miniklerin meraklı sorularına da muhatap oldu.

İtfaiye ve yangın konularının çizgi film eşliğinde kendilerine anlatılmasından memnun kalan Anasınıfı öğrencileri, Beldibi Belediyesi İtfaiyesine teşekkür ettiler. Beldibi Belediyesinde yapılan açıklamada; “Beldibi Belediyesi İtfaiyesi kendi eğitim seviyesini yükseltmek için sürekli personelini değişik illerdeki itfaiye eğitimlerine göndermekte olup, bunun yanı sıra yediden yetmişe vatandaşlarımızı yangın ve İtfaiye konusunda bilinçlendirme çalışmaları sürecektir” denildi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.