Minikler şehidimizi unutmadı

Bal Arısı Kreş ve Gündüz bakım evinin minik öğrencileri şehit Muzaffer Akkuş’u unutmadı. Şehit babası Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş’u ziyaret eden minik öğrenciler, Şehidimizin...

Minikler şehidimizi unutmadı

Bal Arısı Kreş ve Gündüz bakım evinin minik öğrencileri şehit Muzaffer Akkuş’u unutmadı. Şehit babası Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş’u ziyaret eden minik öğrenciler, Şehidimizin yeni yaşında onu anarak şehit ailesiyle birlikte doğum günü pastası kestiler.

Bitlis’in Mutki ilçesinde vatani görevini sürdüren ve 23 Ağustos 2009 yılında şehit olan Muzaffer Akkuş’un 20 Eylül Cuma günü doğum gününü minik öğrenciler unutmadı. Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Bal Arısı Kreş ve Gündüz bakım evinin minikleri şehit babası Dernek Başkanı Mehmet Karakuş’a yaş pasta getirdiler ve şehit Karakuş için yaptıkları hediyeyi verdiler.

26 yaşına giren Şehit Muzaffer’in doğum gününü kutlayan 21 minik öğrenci, daha sonra dernek binası hakkında bilgi aldılar. Bal Arısı Kreş ve Gündüz bakım evi minik öğrencilerinin yaptıkları sürpriz kendileri için çok önemli olduğunu belirten Şehit Babası ve Dernek Başkanı Mehmet Akkuş, “ Biz 4 yıldır oğlumuzun doğum gününü mahalledeki çocuklarla kutluyorduk. Bu yıl Bal Arısı Kreş ve Gündüz Bakım evinden böyle bir güzel sürpriz yaşadık. Benim ve eşim için şuan yaşadığım duyguyu anlatmak mümkün değil. Hayatımızda şehitlik mertebeye ulaşmak gurur verici bir şey, ancak Allah’ım hiçbir babaya ve anneye evladının yokluğunu yaşatmasın” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.