Minik ikizler umuda havalandı

Ortaca ilçesinde doğan 8 aylık ikizlerden biri karayoluyla, diğeri de ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.Ortaca ilçesinden Fethiye Devlet Hastanesi'ne doğum için gelen Elif Demir, sabah saatlerinde ikiz bebek dünyaya getirdi....

Minik ikizler umuda havalandı

Ortaca ilçesinde doğan 8 aylık ikizlerden biri karayoluyla, diğeri de ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.

Ortaca ilçesinden Fethiye Devlet Hastanesi'ne doğum için gelen Elif Demir, sabah saatlerinde ikiz bebek dünyaya getirdi. 8 aylık doğan bebekleri yaşatabilmek için sağlık ekipleri seferber olurken, bebeklerden biri karayoluyla, diğeri de ambulans helikopterle Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Elif-Cihangir Demir çiftinin sabahın erken saatlerinde 8 aylık doğan ikizleri hemen kuvöze alındı. İkisi de erkek olan ikiz bebekler, prematüre olmaları nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bin 340 gram ağırlığındaki henüz isim verilmeyen Demir 2 bebek hava ambulansıyla, bin 640 gram olarak doğan Demir 1 bebek de karayoluyla Antalya'ya gönderildi.

Ambulans helikoptere ve hastane ambulansına kuvöz içerisinde getirilen Demir kardeşler ambulanslara alınırken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.