Minik ellere anlamlı yardım

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde faaliyette bulunan Bodrum Sağlık Vakfı tarafından engelli öğrencilerine ücretsiz olarak rehabilitasyon yardımı yapıldı.Bodrum Lions Kulübü Fizyoterapi uzmanı ile Bodrum Sağlık Vakfını...

Minik ellere anlamlı yardım

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde faaliyette bulunan Bodrum Sağlık Vakfı tarafından engelli öğrencilerine ücretsiz olarak rehabilitasyon yardımı yapıldı.

Bodrum Lions Kulübü Fizyoterapi uzmanı ile Bodrum Sağlık Vakfını ziyaret etti. Ziyaret esnasında minik engelli öğrencileri de Fizyoterapi uzmanı teker teker kontrol ederek engelli ailelerine tavsiyelerde bulundu.

Bir açıklama yapan Bodrum Sağlık Vakfı Halk ve İlişkiler Müdürü Şafak Yaşar sivil toplum kuruluşları ile her zaman ortak çalıştıklarını ifade ederek, “Bodrum Lions Kulübü başkanları ve yöneticileri hep birlikte buradalar. Fizyoterapi uzmanı Nüket hanımla birlikte spastik engelli çocuklarımıza kansülütasyon yapıyorlar. Öğrencilere yaptıkları bu tedaviyi bize daha sonra bildirecekler”dedi.

Bodrum Lions Dernek Başkanı Canan Banu Dündar engelli öğrencileri ziyarete geldiklerini belirterek “Engelli öğrencilerimizin bakımı ile ilgili, rehabilitasyonu ile ilgili uzman doktor arkadaşımız Nüket hanım aracılığı ile burada engelli öğrencilerimizin tedavisiyle ilgili çözüm arayışındayız” diye konuştu.

Fizyoterapi uzmanı Doktor Nüket Turan engelli öğrencileri tedavi ettiğini vurgulayarak, “Ben buraya dönem dönem gelip çocukların muayenesini yapıp yönlendirme şeklinde bir yardımım oluyor. Bunun dışında her zaman tedaviler kurum içerisinde gerçekleşiyor. Şu anda birkaç çocuğun muayenesini yaptım bazı ilaçlar ve gevşetme egzersizleri tavsiye ettim. Ailelerin nelere dikkat etmesi gerekir bu konuda bilgilendirme şeklinde yardımımız oldu” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.