Minik eller sokakları temizledi

Dalyan'da Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Naciye Tınaztepi İlköğretim Okulu Öğrencileri ve beldede yaşayan yabancıların katılımı ile araçların giremediği sokaklar ile parklar temizlendi.Dünya Çevre Günü ve Çevre...

Minik eller sokakları temizledi

Dalyan'da Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Naciye Tınaztepi İlköğretim Okulu Öğrencileri ve beldede yaşayan yabancıların katılımı ile araçların giremediği sokaklar ile parklar temizlendi.

Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Dalyan King Emlak önderliğinde Naciye Tınaztepe İlköğretim Öğrencileri Dalyan’da yaşayan yabancılar, ,Belediye Temizlik Elemanları ile birlikte toplam 200 öğrenciler; Dalyan’da araçların giremediği sokak aralarını, yeşil alan ve parklar temizledi. İki saat içinde İki römork dolusu çöp toplandı.

Yapılan temizlik kampanyası hakkında bilgi veren Fazile Zair; “05 -11 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası etkinliği kapsamında bu yıl 5. çisini yapıyoruz. Bu temizlik kampanyasıyla her özel günde olduğu gibi bir günde yapılmayıp, her gün çevre günü olmalı. Burada bu temizliği yapmakla, insanların dikkatini çekip, çevre bilincini aşılamak yönünden önemlidir. Bu kampanyayı Belediye Temizlik Elemanları ile ve bölgemizde bulunan yabancı vatandaşlar ve Naciye Tınaztepe İlköğretim Okulu’ndan toplam 200 çocuğumuzla yapıyoruz. Bu temizliği yaparken gördüğünüz gibi çocuklarımızın hepsi çevreye duyarlılıklarında son derece bilinçli. Çocuklarımız bu çevreye karşı duyarlılıklarını ailelerine, etraflarındaki insanlara anlatıyorlar. Aileler çocuklarının yaptığı bu baskı sonucunda çevreye duyarlı hale geliyorlar. Sonuçta bu duyarlılıkla daha temiz, daha yaşanır bir çevre ortaya çıkıyor. Bizimde beldemizde yaşayanlar olarak amacımız daha temiz bir Dalyan’dır” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.