Minibüsün kapısı koptu, yolcular yola savruldu

Köyceğiz-Muğla Karayolu Gökova kavşağında bir minibüsün dönüş yapan aracı solladığı sırada kontrolü kaybederek refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.Kaza, önceki...

Minibüsün kapısı koptu, yolcular yola savruldu

Köyceğiz-Muğla Karayolu Gökova kavşağında bir minibüsün dönüş yapan aracı solladığı sırada kontrolü kaybederek refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kaza, önceki gün öğle saatlerinde Gökova yol kavşağında meydana geldi. Muğla istikametinden gelen Haydar Çınar’ın kullandığı 48 AJ 296 plakalı beyaz renkli minibüs , benzin istasyonuna dönüş yapan özel bir otomobili solladığı sırada kontrolden çıktı. Araç orta refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçerek durabildi. Çarpmanın hızıyla kapısı kopan minibüste bulunan Gülizar Altun(60) kızı Ayşe Altun ve Sadıka Çağıran araçtan yola fırladı. Kazada Gülizar Altun ve kızı Ayşe Altun ağır ,diğer yolcu Sadıka Çağıran ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Muğla Sıktı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.