Milli Takım seçmeleri Bodrum’da yapılacak

Çok kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen önemli organizasyonlarla Bodrum Tenisi’ni ülke genelinde başarıyla temsil eden Bodrum Golf&TenisKulübü’nde milli takım seçmeleri yapılacak.Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde...

Milli Takım seçmeleri Bodrum’da yapılacak

Çok kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen önemli organizasyonlarla Bodrum Tenisi’ni ülke genelinde başarıyla temsil eden Bodrum Golf&TenisKulübü’nde milli takım seçmeleri yapılacak.

Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde düzenlediği uluslararası ITF Senior Tenis Turnuvası’yla ülke genelinde adından söz ettiren Bodrum Golf&TenisKlübü, şimdi de Senior Milli Takımı seçmelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 6-7-8-9 Aralık tarihlerinde kulüp bünyesinde ki uluslararası standartlarda 5 toprak kortta yapılacak seçmelere 32 aday sporcu katılacak. Kategorilerine göre yıl boyunca çeşitli turnuvalara katılıp aldıkları puanlarla ilk 8’e giren tenisçiler arasında yapılacak turnuvada ilk 4 belirlenecek ve erkekler ve kadınlar kategorilerinde toplam 8 sporcu, Mayıs 2013’de  Antalya Manavgat Club Ali Bey’de yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Milli Takım seçmelerinin Bodrum’da yapılacak olmasının ilçemiz için çok önemli olduğunu vurgulayan Bodrum Golf&TenisKlübü Genel Müdürü Caner Tuna ve direktör Taci Pendik; “Başarıyla gerçekleştirdiğimiz uluslararası turnuvadan sonra Bodrum’un adını tenis sporunda da duyurduk. Bodrum’da 5 korta sahip kulübümüzde düzenleyeceğimiz Milli Takım seçmelerine 32 aday sporcu katılacak ve 4 gün boyunca Bodrum’da tenis şöleni yaşanacak. Çok yeni bir kulüp olmamıza rağmen bu denli önemli bir organizasyonun kulübümüzde yapılması çok önemli” dediler.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.