Milli Eğitim’den Saatcı’ya teşekkür

Pazar günü 24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Yürütme Kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Saatcı’nın 3 dönemdir eğitime verdiği desteğin...

Milli Eğitim’den Saatcı’ya teşekkür

Pazar günü 24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Yürütme Kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Saatcı’nın 3 dönemdir eğitime verdiği desteğin altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, “8 yıldır görevdeyim. Başkanımıza okullarımızla ilgili ilettiğimiz hiçbir konuda ‘bu da olmaz’ demedi” dedi.

Seçildiği 1999 yılından bu yana eğitime verdiği desteklerle bilinen, Fethiye merkez, belde ve köylerindeki tüm okulların eksiklerini gidermek için emek harcayan, ilçemizdeki öğrencilerin şehir dışına çıkma zorunluluğunu ortadan kaldıran Fen Lisesini 24 Kasım 2012 yılında ilçemize kazandıran ve son olarak geçtiğimiz günlerde Belediye ve Fethiye Evi iş birliğinde Kız Meslek Lisesi’ne ek binayı hizmete açan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Yürütme Kurulu tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

“Bizi hiçbir zaman geri çevirmedi”

İlçemiz eğitimine verdiği desteklerden dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, ”Bugün gelişimizin, ziyaretimizin sebebi 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verilişinin 24 Kasım tarihi Pazar gününe denk geldiği için. Biz dün 90 yaşında bir emekli öğretmenimizi heyetimiz olarak ziyaret ettik. Arkasından Fatih Anadolu Lisesinde kanser tedavisi gören fizik öğretmeni Oya Kartal öğretmenimizi ziyaret ettik. Genç bir öğretmen adayımızı, yavrumuzu dün defnettik. Belediye Başkanımız olarak sizlere bir teşekkür ziyaretidir.  8 yıldır burada görev yapmaktayım. İnanın Sayın Başkanıma ilettiğim hiçbir hususta geri adım atılıp da ‘bu da olmaz’ demedi. 24 Kasım 2010’da biliyorsunuz Sayın Başkanımız Fen Lisesi yapımının protokolünü imzalamıştı. 24 Kasım 2011 yılında temelini attık. 24 Kasım 2012’de de açılışını yapmıştık. Başkanımızın eğitime verdiği katkısı ortadadır. Bende Milli Eğitim camiası adına Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Öğretmenlerimiz geleceğimizi inşa ediyor”

Türkiye Cumhuriyetinde ki bütün öğretmenlerin öğretmenler günün kutlayan ve öğretmenlerin geleceğe dair asli bir görev yaptıklarını vurgulayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Öğretmen arkadaşlarımızın yapmış olduğu bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta Sayın Müdürümüz olmak üzere burada bulunan arkadaşlarımıza ve bütün öğretmen arkadaşlarımıza saygılarımı sunuyorum. Onlar gerçekten çok asli bir görev yapıyorlar. Geleceğimizi inşa ediyorlar, geleceğimizi yetiştiriyorlar. Bunun acabası yok. Bazen insan çoğu şeyi unutur ama kafasında yer bulan öğretmenlerini unutmaz. Hele ki ilkokul öğretmenini hiç unutmaz. Dün hayatını kaybeden Yasin evladımızın ailesine de Allah-ü Teâlâ’dan rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.