“MİLLET GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”

Seçim çalışmaları için Muğla’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu. “ Bu millet 60 gramlık oy pusulası ile geleceğine sahip çıkacaktır”dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bu...

“MİLLET GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”

Seçim çalışmaları için Muğla’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu. “ Bu millet 60 gramlık oy pusulası ile geleceğine sahip çıkacaktır”dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bu millet 60 gramlık oy pusulası ile geleceğine sahip çıkacaktır" dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Muğla'nın Fethiye ilçesinde partilileriyle istişare toplantısında buluştu. Toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz katıldı.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Soylu, AK Parti iktidarının son 10 yılda sadece sağlık, yol, bilişim, haberleşme, eğitim ve askeri teknolojileri alanında gelişim yapmadığını, AK Parti iktidarının özgüveni tam bir toplum oluşturduğunu söyledi. Soylu, "Türkiye ne zaman sıçrama yapmaya kalksa yeni oyunlar oynanarak önü kesilmek isteniyor. Tarihin en önemli projelerini yapıyorduk ki Gezi olayları başladı. Ne yaptılar. Ülkenin kalkınmasını sağlayacak projeleri hedef aldılar. Huzuru ve istikrarı hedef aldılar. 30 Martta kirli ittifaka son vermek milletimizin elinde. Bu millet 60 gramlık oy pusulası ile geleceğine sahip çıkacaktır" diye konuştu.

Yasa dışı dinlemeleri de eleştiren Soylu, şöyle konuştu:

"Herkesi dinleyeceksiniz sonra bu belgeleri Türkiye'den kaçıracaksınız. Kime götürdünüz bu dinlediğiniz özel bilgileri. Bunlar yabancı bir istihbarat örgütünün elinde çıkarsa kim verecek bunun hesabını. Allah bunun hesabını soracaktır."

“Bu oyunu bozacağız”

Muhalefet partilerini de eleştiren Soylu, "Yolsuzluk lobisi şimdi yeni bir mühendislik ortaya koyuyor. Adı da; 'Sarıgül Mühendisliği'. Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ün dosyaları ile dolaştığı günleri unutup, şimdi o anlayışı savunuyor. Birileri de buna çanak tutuyor. Bu oyunu bozacağız. Bunun için ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Saadet Partisine, CHP'ye ve MHP'li hemşerilerimize gideceğiz. Bunun bir istikbal seçimi olduğunu anlatmalıyız" dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.