Milas’tan direniş çadırına ziyaret

Tes-İş ve Maden-İş Sendikalarının, Milas ve Yatağan’daki 3 termik santralle kömür ocaklarının özelleştirilmesine karşı kurdukları direniş çadırını Milaslı aday adayları ziyaret etti.Yeniköy, Yatağan ve Kemerköy termik...

Milas’tan direniş çadırına ziyaret

Tes-İş ve Maden-İş Sendikalarının, Milas ve Yatağan’daki 3 termik santralle kömür ocaklarının özelleştirilmesine karşı kurdukları direniş çadırını Milaslı aday adayları ziyaret etti.

Yeniköy, Yatağan ve Kemerköy termik santrallerinin özelleştirme kapsamına alınmasına karşı Tes-İş ve Maden-İş sendikalarının kurdukları direniş çadırını CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak ve Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi Başkanı Elif Kara ile beraberindekiler ziyaret etti.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Süleyman Girgin, ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, bugüne kadar yaptıkları eylem ve planlanan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Enerji ve maden işçilerine ‘yanınızdayız’ mesajı veren Milas Belediye Başkan Aday Adayı Saylak; “Haklı mücadelenizi yakından izliyoruz. Bizlere ihtiyacınız olduğunuzda hep yanınızdayız” dedi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz da, hükümetin özelleştirme politikaları adı altında, yüzlerce çalışanı ve ailelerin düşünmeden, santralleri yandaşlarına peşkeş çekeceğini, mücadelenin haklı olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.