Milas Belediyesi’nden eğitime destek

Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Milas Belediyesi yine güzel bir hizmete imza atıyor.2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla harekete geçen Milas Belediyesi toplam 1000 adet çanta dağıtımı gerçekleştirecek....

Milas Belediyesi’nden eğitime destek

Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Milas Belediyesi yine güzel bir hizmete imza atıyor.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla harekete geçen Milas Belediyesi toplam 1000 adet çanta dağıtımı gerçekleştirecek. İçerisinde bir öğrencinin bütün sene boyunca ihtiyaç duyacağı kırtasiye malzemesi olan çantalar, ilçe genelinde yaşayan yardıma muhtaç dar gelirli öğrencilere dağıtılacak.Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtımı yapılacak çantalardan yararlanmak isteyen öğrencilerin Belediye Hizmet binasında bulunan Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor.Müdürlük tarafından yapılacak değerlendirme sonucu yardıma muhtaç olduğu belirlenen öğrenciler Çanta ve Kırtasiye yardımdan yararlanabilecekler.

Eğitime verdiği desteğin artarak devam edeceği belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat;

“Yeni bir Eğitim Öğretim yılına girmiş olmamız münasebetiyle tüm öğretmen ve öğrencilere, başarı ve sevgi dolu bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini diliyorum. Eğitim, toplumumuzun gelişimi, Cumhuriyetimizin temel değerlerinin korunması ve geleceği açısından çok önemli bir yere sahiptir. Biz Milas Belediyesi olarak eğitimin bu önemini dikkate alıyor ve sürekli eğitim hizmetlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Eğitime verdiğimiz destek artarak devam edecek”dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.