MHP’li Üyük çalışmalarını sürdürüyor

MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, engellilerin sorunlarının çözümü için önemli projeleri hayata geçireceğini söyledi.MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı ...

MHP’li Üyük çalışmalarını sürdürüyor

MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, engellilerin sorunlarının çözümü için önemli projeleri hayata geçireceğini söyledi.

MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı  Mehmet Üyük, seçim çalışmalarında tempo arttırıyor.

Beraberinde parti yönetim kurulu üyeleri ve zaman, zaman da ilçe başkanı Cengiz Çay ile birlikte köy,köy belde ,belde ziyaretlerde bulunan MHP li başkan adayı Mehmet Üyük sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek projelerini anlatıp destek istiyor.MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman’ı ziyaret ederek zihinsel engellilerin sorunları ve çözüm yolları hakkında bilgiler aldı.Necdet Yaman Fethiye deki zihinsel engellilerin genel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bir dosyayı belediye başkan adayı Mehmet Üyük’e sunarak destek istedi.

Necdet Yaman, yaptığı kısa açıklamada “Belediye meclislerinde engellilerden mutlaka temsilci bulundurulmasını , belediyelerde özürlüleri temsil edecek birim müdürlükleri kurulmasını köylerdeki engellilerin yaşam koşullarının kolaylaştırılmasını Fethiye’de şehir dışına taşınan RAM Müdürlüğünün tekrar şehir merkezine getirtilmesini arzu ediyoruz” dedi.

MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük de, "Derneklerimizin taleplerine özel önem veriyoruz. Dernek üyelerimizin yerel yönetimlerden beklentilerini öğrenmek .çözüm önerilerini almak için zihinsel engelliler, makine mühendisleri odası ve Altınokta Körler Derneğimizi ziyaret ediyoruz.Özellikle sosyal sorumluluk projelerini öğrenip yaşam koşularını hafifletmek için projeler üretmek arzusundayız" dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.