MHP’den kutlama

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve İl Kadın Kolları Başkanı Adile Tekelioğlu birer mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar. Korkmaz ve Tekelioğlu mesajlarında şu görüş ve düşüncelere yer verdiler.Mehmet...

MHP’den kutlama

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve İl Kadın Kolları Başkanı Adile Tekelioğlu birer mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar. Korkmaz ve Tekelioğlu mesajlarında şu görüş ve düşüncelere yer verdiler.

Mehmet Korkmaz: “Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Bu sevgi dolu günde dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür.

Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum”

Adile Tekelioğlu: “Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

MHP Muğla İl kadın kolları başkanlığı olarak;  Tüm Bayanların Dünya Kadınlar Günü kutlu mutlu olsun.”

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.