Mesai Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı

Türkiye Kamu-Sen bağlı bütün şubeler ve üyeler dün mesaiye kamu kurum ve kuruluşlarının önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kamu-Sen Muğla Şubesi Başkanı Hasan Gezgin ve Şube Başkanları son dönemlerde...

Mesai Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı

Türkiye Kamu-Sen bağlı bütün şubeler ve üyeler dün mesaiye kamu kurum ve kuruluşlarının önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kamu-Sen Muğla Şubesi Başkanı Hasan Gezgin ve Şube Başkanları son dönemlerde artan terör olaylarına tepki vermek ve toplumun duyarsızlığına dikkat çekmek amacıyla mesaiye başlamadan önce Orman Bölge Müdürlüğü önünde şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu yaptılar ve İstiklal Marşımızı okudular.

Burada bir konuşma yapan Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Hasan Gezgin, son günlerde terör olaylarının artmasına rağmen toplum olarak duyarsız kalındığına dikkat çekerek, “ Ateş düştüğü yeri yakar deriz. Millet olabilmemiz için tasada ve kıvançta birlik olmamız gerektiği apaçıktır.Ancak son günlerde Yüce Türk milletinin bekası, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için yiğitlerimiz birer birer toprağı düşerken duyarsızlaştığımız, anaların yüreği kor haline gelirken gülüp eğlenmemiz terörden daha acı, daha kahredici, terörden daha ızdırap vericidir. Şehit haberlerinin sıradan bir olay haline getirilmesi, toplumun durumu kabullenmesi mutlaka terörden daha tehlikelidir. Devlet olmadan devlet memurunun olmayacağının bilincinde olan kamu çalışanları olarak bizler şehit haberlerinin kanıksanmasını değil, terör belasına neşter vurulmasını istiyoruz.

İşte bugün hayatlarının baharında kahpe kurşunlara hedef olan ve toprağa düşen vatan evlatlarına bir Fatiha’yı esirgememek, aileleri ile birlikte bizim de yüreklerimize kor düştüğünü haykırmak, canlarını ortaya koyarak devlet ve millet diyerek mücadele eden Mehmetçiklerimizin ve diğer emniyet görevlilerimizin yanında olduğumuz hissettirmek için bir kez daha tepkimizi ortaya koyuyoruz” dedi.

Memurlar daha sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu ve Fatiha okuyarak mesailerine başladılar.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.