Menteşe’de yollar asfaltlanıyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Ekipler, sıcak asfalt, sathi kaplama çalışmalarının yanı sıra ilçedeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını...

Menteşe’de yollar asfaltlanıyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Ekipler, sıcak asfalt, sathi kaplama çalışmalarının yanı sıra ilçedeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Fen İşleri Müdürlüğümüzdeki ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. Gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal mahallelerimizde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmaları yapılıyor. Şuan Şehit Özen Aşınmaz Caddesi ve Menteşe Konutlarının bulunduğu Karamehmet Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Bunun yanında Uğur Mumcu Bulvarı servis yolunda, Karamehmet, Bayır, Gülağzı, Yeniköy, Karacaören ve Yerkesik Mahallelerimizde de sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalarımız ile beraber ilçemiz Menteşe’de toplam 40 bin 780 m²’lik yolun sıcak asfalt ve sathi kaplaması yapılacak. İmkânlarımız ve yetkilerimiz dâhilinde yollarımızı ve kaldırımlarımızı vatandaşlarımız için daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz mesai mevzuu gözetmeden çalışıyorlar. İcabında yol çalışmalarını imkânlar çerçevesinde gece geç saatlere kadar sürdürüyoruz. Talep çok. Farkındayım. Tüm talepleri tek tek, sırasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Menteşe Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı seferber ettik. Yetki alanımızdaki yolları vatandaşlarımız için, daha kullanışlı ve daha konforlu hale getiriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.