Menteşe’de yol çalışmalarına devam

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ki yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Hava şartlarının uygun olması ile çalışmalarına hız veren ekipler, Sekibaşı Mahallesinde parke kaplama çalışmasına...

Menteşe’de yol çalışmalarına devam

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ki yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Hava şartlarının uygun olması ile çalışmalarına hız veren ekipler, Sekibaşı Mahallesinde parke kaplama çalışmasına başladılar.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Hava şartlarının uygun olması ile birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda Sekibaşı Mahallemizde doğalgaz çalışmaları ve Muğla Büyükşehir Belediyemiz MUSKİ Daire Başkanlığı tarafından yapılan alt yapı çalışmaları esnasında (kanalizasyon, su drenaj, içme suyu hattı) zarar gören yollarımıza parke kaplama çalışmalarına başlandı. Sekibaşı Mahallemiz Dicle Sokaktaki Bin 850 metrekarelik alana parke taşı döşeme işini tamamladık. Bu sokağımız yaya ve araç trafiğine uygun hale gelerek, daha çağdaş bir görünüme kavuştu. Yine aynı mahallemizde bulunan Emek Sokak, Samur Sokak, Dikmek Sokak ve Çiftçiler Sokak olmak üzere toplamda 2 Bin 150 metre kare yapan bu sokaklarımızda da parke kaplama çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız. Kent merkezimizde sokaklarımızın daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarımıza aksatmadan devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.