Menteşe’de yol çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Muslihittin Mahallesinde ki yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hava şartlarının uygun olması ile birlikte ekipler, Aksoy Sokakta kilit parke çalışmalarına başladı.Çalışmalar...

Menteşe’de yol çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Muslihittin Mahallesinde ki yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hava şartlarının uygun olması ile birlikte ekipler, Aksoy Sokakta kilit parke çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Muslihittin Mahallemizde zamanla bozulan ve doğalgaz çalışmaları neticesinde tahrip olan yollarımızda kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Fatih Sokak ve Şehit Kazım Çağlar Sokaktaki kaplama çalışmalarımız tamamlanarak araç ve yaya trafiğine açıldı. Vatandaşlarımız şuan bu iki sokağımızı güvenle kullanabiliyorlar. Şimdide ekiplerimiz Aksoy Sokakta çalışmalarını sürdürüyor. Akabinde Hafız Sabri Sokakta kaplama çalışmalarına başlanacak. Muslihhitin Mahallemizde söz konusu 4 sokakta başladığımız yol kaplama çalışmaları tamamlandığında, toplamda 7 Bin metrekare yol daha modern ve konforlu hale gelecek.” dedi.

Belediyenin çalışmalarından dolayı teşekkür eden Mahalle Sakinleri, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yapılan kaplama çalışmaları sayesinde yollarımız daha güvenli ve konforlu hale geliyor” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.