MENTEŞE’DE YENİ TÜRKÜ RÜZGARI ESTİ

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yıl dönümü Menteşe’de coşkuyla kutlanıyor. Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalar kapsamında, akşam saatlerinde ellerinde bayraklar ve meşalelerle Fener Alayına katılan binlerce...

MENTEŞE’DE YENİ TÜRKÜ RÜZGARI ESTİ

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yıl dönümü Menteşe’de coşkuyla kutlanıyor. Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalar kapsamında, akşam saatlerinde ellerinde bayraklar ve meşalelerle Fener Alayına katılan binlerce Menteşeli hep bir ağızdan “İzmir Marşını” okudu. Fener Alayının ardından sahne alan “Yeni Türkü” Cumhuriyet meydanında verdiği açık hava konseri ile Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlanıyor. Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan 4 günlük etkinlik programı Cumhuriyet Meydanındaki Fener Alayı ve ardından düzenlenen Yeni Türkü konseriyle başladı.

YENİ TÜRKÜ’DEN MUHTEŞEM BİR GECE

Sanat hayatında 40. Yılını yaşayan, Türkiye’nin en uzun soluklu ve sevilen müzik gruplarından Yeni Türkü, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında sahne aldığı Cumhuriyet Meydanında Menteşeli hayranlarıyla buluştu. Sahneye İzmir Marşıyla çıkan Yeni Türkü meydanı dolduran Menteşelilerin büyük alkışını aldı. Müzik severlerin büyük ilgi gösterdiği açık hava konserinde sevilen müzik grubu Yeni Türkü Çember, Destina, Olmasa Mektubun, Maskeli Balo, Vira Vira, Telli Turna gibi unutulmaz şarkılarını Menteşeliler için söyledi. Yeni Türkü solist Derya Köroğlu’nun eşsiz yorumları ile Menteşeli hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

BİZLER VAROLDUKÇA CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Konseri ailesiyle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu’na günün anısına Muğla Bacası takdim etti.

Menteşelilerin, Muğlalıların Cumhuriyetine her zaman sahip çıktığına vurgu yapan Başkan Gümüş, “Bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu buradaydı. Bir dizi toplu açılış ve temel atma töreni için ilçemize geldi. Aslında akşam da bizimle birlikte olacaktı ama programı çok yoğun, o yüzden katılamadı. Sizlere sevgi ve selamlarını iletti. Bayramınızı kutladı. Sevgili Menteşeliler yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Ata’mızın liderliğinde kurulan Cumhuriyetimiz ile gericilikten uzak, çağdaş ve modern bir topluma kavuştuk. Bugün biz özgürce yaşayabiliyorsak bunu Ata’mıza ve o’nun kurduğu Cumhuriyet’e borçluyuz. Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bizler var oldukça, Menteşe Muğla var oldukça Ata’sına cumhuriyetine sahip çıkacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarımızı bugün yapmamızın nedeni yeni Türkü’yü sizlerle buluşturmak. Bu akşam Türkiye’nin en uzun soluklu gruplarından, şarkıları belleğimize kazınan Yeni Türkü bizlerle birlikte.  Yeni Türkü’ye ve eşsiz yorumlarıyla Derya Köroğlu’na teşekkür ediyorum. Sizlere de iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Cumhuriyet Meydanında verdiği konserde Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşatan Yeni Türkü sahnede fırtına gibi esti.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.