Menteşe’de Lale Devri!

Menteşe Belediyesi tarafından kentin dört bir yanına dikilen laleler, kente ayrı bir güzellik katıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, laleler ile şehrin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek, “Her yıl...

Menteşe’de Lale Devri!

Menteşe Belediyesi tarafından kentin dört bir yanına dikilen laleler, kente ayrı bir güzellik katıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, laleler ile şehrin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek, “Her yıl şehrimizin yeşil alan, meydan ve refüjlerine diktiğimiz laleler ile ilçemiz, daha zarif ve güzel görünüyor. Vatandaşlarımızın da beğenisini alan laleler ilçemizi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Baharın gelmesiyle Belediye olarak kentimizin daha güzel görünmesi ve ilgi çekmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından;  Milli Piyango Binası önüne 4 Bin 900 adet, İmam Hatip Lisesi önündeki refüje 2 Bin 400 adet, Karamehmet Mahallesi Menteşe Evlerine 4 Bin 200 adet,  Belediye Parkına 5 Bin adet,  Park ve Bahçeler Müdürlüğü önüne 5 Bin adet, İsmet İnönü Caddesine (Ziraat Bankası önüne) 900 adet lale soğanı ve 750 adet nergis, Kurşunlu Camiinin önündeki saksılar ile kuyumcular sokağındaki saksılara 810 adet, Kipa önüne 4 Bin 410 adet ve Muğla Valiliği önüne Bin 200 adet olmak üzere toplamda 29 bin 570 adet lale soğanı ve nergis dikildi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.