Menteşe personeline İletişim Eğitimi

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına personeline yönelik eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi personeline Psikolog Melike Yıldız tarafından iletişim becerileri eğitimi verildi.Konakaltı...

Menteşe personeline İletişim Eğitimi

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına personeline yönelik eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi personeline Psikolog Melike Yıldız tarafından iletişim becerileri eğitimi verildi.

Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimde Psikolog Melike Yıldız, hazırlanan slayt sunum eşliğinde eğitime katılan personele sözlü, sözsüz ve yazılı iletişimi daha etkili kullanmak ile ilgili bilgiler aktardı. Eğitimde ayrıca psikolog Melike Yıldız tarafından beden dili, jest ve mimikleri etkili kullanma ve karşısındakiyle daha sağlıklı iletişim kurma yolları anlatıldı.

Eğitim seminerleri ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi personelinin vatandaşa daha sağlıklı hizmet üretebilmek ve vatandaşın sorunlarını en hızlı ve doğru şekilde anlamasını sağlamak için eğitim aldığını belirtti. Başkan Gümüş, “Sürekli kurumsal gelişim projesi kapsamındaki personel eğitimlerimiz aralıksız devam ediyor. Personelimiz daha önceden öfke kontrolü, ve kurum içi motivasyon konularında eğitim almıştı. Şimdi de iletişim becerileri eğitimi alıyorlar. Eğitimler çeşitli müdürlüklerimizden karışık personel alınarak başlandı. Tüm personelimize ulaşılıncaya kadar da devam edecek. Personelimiz küçük gruplar halinde eğitime devam ediyorlar. Bunun sebebi de eğitimlerin interaktif ve katılımlı şekilde geçmesini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.