Menteşe parkları daha da güzelleşiyor

Menteşe Belediyesi, parklara kent silueti yerleştirerek, kentin çehresini değiştiriyor. Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak parkta, mevsim çiçekleri ve aydınlatma olacak.Parkın yapımını yerinde...

Menteşe parkları daha da güzelleşiyor

Menteşe Belediyesi, parklara kent silueti yerleştirerek, kentin çehresini değiştiriyor. Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak parkta, mevsim çiçekleri ve aydınlatma olacak.

Parkın yapımını yerinde inceleyerek, bilgiler alan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptığı açıklamada, “Menteşe Belediyesi olarak kent kültürüne sahip çıkmak adına birçok proje hayata geçiriyoruz. Bu projelerimizden biri de yeni yapılan parkımızda kent silueti oluşturmak. Kültür Kenti Menteşe’de parkımıza yapacağımız siluet ile ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Menteşe Konutlarına giden yol üzerindeki parka uygulayacağımız bu siluetimiz, belediyemizin de amblemi olan Bacamız ve Muğla Evimizden oluşuyor.  2 Bin 630 m² lik alana yerleştirilecek olan siluetimizde çiçek, çim aydınlatma kullanılarak hem güzel bir görünüm sağlayacağız, hem de burasını vurgulamış olacağız. Kültür Kenti Menteşemizi alternatif yollar ile farkındalık yaratarak, tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan parkın en kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.