Menteşe Kültür Yayınları çıktı

Menteşe Belediyesi Kültür Yayınları çıktı. Menteşe Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan “Menteşe” adlı kültür sanat dergisi ile haber bülteni okurlarla buluştu.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin...

Menteşe Kültür Yayınları çıktı

Menteşe Belediyesi Kültür Yayınları çıktı. Menteşe Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan “Menteşe” adlı kültür sanat dergisi ile haber bülteni okurlarla buluştu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz Menteşe’yi daha modern, daha çağdaş, daha yeşil ve daha yaşanır bir kent yapmak için çalışıyoruz. Şeffaf ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışı ile projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Hedefimiz cennet köşemiz Menteşe’yi; Üniversitesi, kültür, sanat, turizm çalışmaları ve sizlerin desteği ile bir “Marka Kent” yapmak. Tabi bu proje ve çalışmalarımızı yayınladığımız dergi ve bültenlerle sizlerle paylaşmaktan, ayrıca mutluyuz.

Bu amaçla ilkini geçtiğimiz aylarda yayınladığımız, “Menteşe Kültür ve Sanat “ dergimizin ikinci sayısı siz değerli okurlarımızla buluştu. Bu sayımızda birbirinden değerli yazarlar, yazıları ile kent tarihimizi ve kültürümüzü sizlere aktarırken, ayrıca kentimize değer katan ve yön veren isimlere yer vererek, hep birlikte hatırladık.

Bunun yanında “Menteşe Haber Bültenimizin” ilk sayısı da sizlerle buluştu. Dergimizden farklı olarak yayın hayatına başlayan “Menteşe Haber Bültenimiz” ile belediyemizin yapmış olduğu proje ve çalışmaları yakından takip edebileceksiniz.

Ayrıca yayınlarımızı belediyemizin internet sayfasında yer alan “Yayınlarımız” kısmından da e-dergi olarak dijital platformdan takip edip, okuyabileceksiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle Menteşe Kültür ve Sanat Dergimiz ile Haber Bültenimizde emeği geçenlere teşekkür eder, keyifle okumanızı dilerim.”dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.