Menteşe kaldırımları renklenecek

Menteşe Belediyesi baskı beton uygulamasına geçiyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçe merkezindeki kaldırımlarda baskı beton uygulaması çalışmalarına başlandığını belirterek “Baskı beton uygulaması ile...

Menteşe kaldırımları renklenecek

Menteşe Belediyesi baskı beton uygulamasına geçiyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçe merkezindeki kaldırımlarda baskı beton uygulaması çalışmalarına başlandığını belirterek “Baskı beton uygulaması ile İlçemizin çok daha şık, modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum. Menteşe halkının da beğenisine sunacağımız bu uygulamayı, zaman içinde yaygınlaştıracağız” dedi.

Menteşe Belediyesi ilçe merkezinde baskı beton uygulamasına geçiyor. Şık ve modern görünümü ile İlçe merkezinin çehresini değiştirecek olan baskı beton uygulaması, aynı zamanda uzun ömürlü ve dayanıklı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak ilçemizin daha modern, estetik ve şık bir görünüme kavuşması için baskı beton uygulamasına başladık. Bu uygulamanın ilçemize bir farkındalık yaratacağı inancındayım.  Farkı desen ve çizgilerle Menteşe ilçemizin çehresi değişecektir. Hizmet için çıktığımız bu yolda ilçemizi daha güzel, daha modern bir ilçe yapmak istiyoruz. Menteşe halkı hizmetin en güzelini hak ediyor” dedi.

Baskı Beton uygulamasın öncelikle kaldırımlarda uygulanacağını belirten Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürü Onur Necip Uslu, “Kent kaldırımlarında ilk kez yapılacak olan baskı beton uygulaması, farklı desen, figür ve renklerle ilçe kaldırımlarına canlılık katacaktır. Temizliği ve bakımı da parke taşı uygulamasından daha kolay. Parke taşlarında zaman içinde sorunlu olan yerlerde ki parkeyi değiştirip, ilk haline döndürmek çok zor oluyor. Fakat baskı beton da bu uygulama çok daha kolay. Her hangi bir alt yapı işleminde baskı beton, kalıp halinde kesilip, alt yapıdan korkmaksızın, daha hızlı bir şekilde ilk haline döndürülebiliyor” diye konuştu.

İlk olarak kaldırımlarda uygulanacak olan baskı beton uygulamasının farklı desen ve renklerde zaman içinde yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.