Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni binasında

06 Aralık 2012 tarihli ve 28489 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 13 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun...

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni binasında

06 Aralık 2012 tarihli ve 28489 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 13 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında; yeni kurulan Menteşe ilçesinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni personeli ve binasıyla hizmetlerini sürdürüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak; Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Seydi Ahmet Üğe atandı. Bir süredir Menteşe İlçe Müdürlüğü’ne Şube Müdürü Soner Kaya vekâlet ediyordu. Turgut Reis Anadolu Lisesi yanındaki Eski Güzel Sanatlar Lisesi binasında hizmetlerini sürdürecek olan müdürlük,  yeni oluşturulan yönetim ve personel kadrosu ile Menteşe ilçemizdeki tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bağlı olduğu kurum olarak hizmetlerini sürdürecek.

Emirbeyazıt Mahallesi, Baki Ünlü Caddesi, Çamlık Sokak No:12 adresinde, eski Çocuk Esirgeme Yurdu karşısında kurulan Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 1 müdür, 3 şube müdürü ve 9 personel olmak üzere toplam 13 çalışan hizmet veriyor.

Yetkililer, uzun zamandır Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde iş ve işlemlerinin yürütüldüğü Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün; bundan böyle müstakil binasında, tecrübeli ve aktif personeli ile Menteşe ilçesinin eğitim öğretim çıtasının yükseltilmesinde büyük özveri ve gayretle çalışacağını belirttiler.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.