Mehmet Tosun ilk resmi aday

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Yarımadası’nın ilk resmi belediye başkan adayı oldu.Milliyetçi Hareket Partisi’nin 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde göstereceği adaylar, AnkaraArena Spor Salonu’nda, Genel Başkan...

Mehmet Tosun ilk resmi aday

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Yarımadası’nın ilk resmi belediye başkan adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde göstereceği adaylar, Ankara

Arena Spor Salonu’nda, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından açıklandı. Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun da açıklanan 252 belediye başkan adayı arasında yer aldı. Böylece Başkan Mehmet Tosun, Yeni Büyükşehir Yasası çerçevesinde yeni bir idari yapıya bürünen Bodrum Yarımadası’nın açıklanan ilk resmi belediye başkanı adayı oldu.

Bodrum Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u Ankara’da, eşi Nadire Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Yılmaz, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nın ilk kurucularından Mali Müşavir Ahmet Soy yalnız bırakmadı.

Devlet Bahçeli: “Yerel Seçimler Türkiye İçin Karar ve Kader Anıdır” MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısı’nda, 182 gün sonra yapılacak yerel seçimlerin Türkiye için karar ve kader anı olduğunu belirterek, bu seçimde Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını söyledi.

Yerel seçimleri çok önemsediklerini ve ciddiye aldıklarını ifade eden Bahçeli, MHP olarak yerel yönetimlerde iktidar olmaya talip ve hazır olduklarını vurguladı. Yerel seçimlerin millet için yeni bir başlangıç olacağını, bundan dolayı da partililerine büyük iş düştüğünü de vurgulayan Bahçeli, partililerden oturmamalarını, herkesin gönlünü kazanmalarını istedi.

Mehmet Erdoğan: “Kendini İspat Etmiştir”

Düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonucu bir açıklama yapan MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ise şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi güzel bir tanıtım toplantısı ile belediye başkan adaylarını açıkladı. Biz uzunca bir zamandır Bodrum Yarımadası’nda Mehmet Tosun’un adaylığı için çalışma yapıyorduk. Düzenlenen bu toplantı ile birlikte Mehmet Tosun’un adaylığı resmen açıklanmış oldu.

Mehmet Tosun, bu zamana kadar Konacık’ta yaptığı çalışmalarla Bodrum Belediye Başkanlığı’nı başarı ile yapabileceğini ispat etmiştir. Bizim bütün hemşerilerimizden istediğimiz şu: Mehmet Tosun’a sahip çıkmaları, Türkiye’nin bulunduğu durum içerisinde MHP’ye sahip çıkmalarıdır. Bizler de Mehmet Tosun’un belediye başkanı olması için milletvekilleri olarak, il teşkilatı olarak, ilçe teşkilatı olarak elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. İnşallah Bodrum’u Mehmet Tosun Başkanımızla birlikte kazanacağız ve Bodrum’a, Bodrumluya layık bir belediye hizmetini sunacağız.” dedi.

Asım Başaran: “Parti Değil Layıkıyla Hizmet Edeni Seçecekler”

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak uzunca bir zamandır Bodrum Yarımadası’nı yönetmek için hazır olduklarını belirten MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran da, “Ankara’da yoğun bir coşkuyla, Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin onayı ile Mehmet Tosun’un adaylığı resmen açıklandı. Şimdi ise saygıdeğer Bodrum Halkı’na hizmetlerimizle, projelerimizle gönül seferberliğimizi sürdüreceğiz. Allah bizleri utandırmasın, Allah Bodrumluların yüzünü ak etsin! Herkesi Bodrumumuzu en iyi şekilde yönetebilecek bir sürece, sorumluluğa davet ediyoruz. Bu süreç içerisinde ise tüm saygıdeğer Bodrumluların desteğini bekliyoruz. Artık Bodrumlular, Bodrum’u hangi partinin yöneteceği değil, kimin layıkıyla hizmet edeceği sorusuna cevap arayacaktır.”

Başkan Mehmet Tosun: “Proje Üreteceğiz”

Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan geniş katılımlı toplantı ile Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından Bodrum Belediye Başkanlığı adaylığının resmi olarak açıklandığı ifade eden MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi:

“Bundan sonra artık birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bodrum Yarımadası’nda hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, her kesimi kucaklamak suretiyle, iyi bir meclis kadrosuyla, Bodrumumuzun sorunlarına vakıf proje üretebilen bir ekip ile mücadelemize devam edeceğiz. Önümüzde 6 aylık bir süre var. Başta Bodrum’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza, kendi aileme, eşime ve tüm camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Konacık’ta yaptığımız hizmetleri Bodrum Yarımadamızın her köşesinde yapmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Buna inancımız tamdır. Ayrıca bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen başta sevgili eşim Nadire Hanım olmak üzere, 10 yıldır belediye başkanlığı görevini bana veren Konacıklı vatandaşlarımıza, İlçe Başkanımız ve yönetimi kurulu üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımıza, MHP’den ve diğer partilerden seçilen belediye başkanı arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve tüm Bodrum Yarımadası’nda yaşayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesi kucaklayarak, Bodrum Yarımadamızın her köşesinde proje üretmek üzere mücadelemize devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun”

Bu haber toplam 302 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.