Mehmet Tosun gençlerle buluştu

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, binlerce gençle bir araya gelirken, burada kendisine Cem Vakfı tarafından da Teşekkür Plaketi verildi.Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun , İletişim Merkezi Çadırında gençlerle...

Mehmet Tosun gençlerle buluştu

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, binlerce gençle bir araya gelirken, burada kendisine Cem Vakfı tarafından da Teşekkür Plaketi verildi.

Bodrum MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun , İletişim Merkezi Çadırında gençlerle buluştu.

Başkan Mehmet Tosun, "İnşallah 30 Mart akşamı Bodrum'da belediyeciliğin tarihini değiştireceğiz. O değişimi de en genç belediye başkanı arkadaşınız Mehmet Tosun, sizlerle birlikte yapacak. İşte Bodrum gençliği burada. Özellikle Bodrum'da siyaset yapanlar, Bodrum'u yönetmeye talip olanlar bu manzarayı görsünler istiyorum. Bu manzaradan şu anlaşılmasın; 'gençler Mehmet Tosun ile birlikte seçim çalışması yapıyor'. Seçimden sonra hiçbirinizi unutmayacağız arkadaşlar, Bodrum gençliğiyle Bodrum'u yöneteceğiz arkadaşlar" dedi, gençlik merkezleri yapacaklarını söyledi.

Mehmet Tosun, işsiz gençlere dikkat çekerek, "Bizim yönetimimizdeki Bodrum Belediyesi, iş ve işçi bulma kurumu gibi çalışacak, gençlerimize iş imkânları sağlayacak" dedi.

"Allah'ın izniyle bu seçimleri biz Bodrum Halkı'nın teveccühüyle açık ara önde alacağız" diyen Başkan Mehmet Tosun, "Bodrum'u karış karış geziyoruz, bu sevgi seliyle, bu coşkulu kalabalıklarla hep karşılaşıyoruz. Artık Bodrum Yarımadası şunun farkında; 30 Mart karar anı, kararını Bodrum'un geleceğinden yana Mehmet Tosun'dan yana verecek" diye konuştu.

Taşıma Kalabalıklara Dikkat Çekti

Mehmet Tosun, Yarımada'nın dört bir yanından gelerek çadırda toplanan gençlerin gönülleriyle birlikte geldiğini belirterek, "Onlar taşıma kalabalıklarla toplantı yapmaya devam etsinler, biz bu seçimi açık ara önde alacağız, 30 Mart akşamı geldiğinde ise onlar için iş işten geçmiş olacak.

Milli ve manevi değerlere gençlerle birlikte sahip çıkacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, "Gençlerle Atatürk'ün izinde Cumhuriyet'e sahip çıkacağız, ezana sahip çıkacağız, bayrağımıza sahip çıkacağız" diye konuştu.

"O Mehmet Ben Değilim"

"Biraz da şu sokaktaki dedikodulara birlikte cevap verelim mi? Buradan cevap verelim Bodrum Yarımadası duysun" diyen Başkan Mehmet Tosun, "Bizim görevimiz Bodrum'un hakkını korumak, Bodrum'da yaşayan insanımıza adil, dürüst ve çalışkan bir yönetim sunmak. Son dönemlerde başka bir dedikodu dolaşıyor piyasada; 'Mehmet Tosun seçilirse, başka partiye geçecek' diyorlar. O Mehmet ben değilim" şeklinde konuştu.

Cem Vakfı'ndan Teşekkür Plaketi

Konuşmasının sonunda ise, Yarımada'nın ilk cemevini inşa eden Başkan Mehmet Tosun'a, Cem Vakfı Bodrum Şubesi tarafından teşekkür plaketi verildi. Cem Vakfı Bodrum Şube Başkanı Mehmet Çuhadaroğlu ile birlikte vakfın yöneticileri plaketi takdim ettiler. Takdim sırasında söz alan Alevi Dedesi Fevzi Erdoğan bir anısını anlatarak şunları söyledi:

"Bundan bir buçuk sene önce, daha belediye seçimleri yok, bir yemekte beraberdik. Yemekten sonra dedim ki Sayın Başkan'a, 'Başkanım seni sadece Konacık değil, Yarımada seviyor. İnşallah bundan sonra seni Meclis'te görürüz' Yalnız Sayın Başkan kabul etmedi. Neden kabul etmedi, 'Ben Meclis'e gidersem, halkıma hizmet edemem' dedi.

Mehmet Tosun, Etnik köken, din, dil, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmadan, nereye hizmet etmesi gerekiyorsa oraya hizmet götürdü. Allah razı olsun, bir değil bin kere. Çalışan, insan sevgisiyle dopdolu olan Tosunumuza, sahip çıkalım.”

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.