Meclis Taksi Muğla’daydı

TRT Haber kanalının ilgiyle izlenen Meclis Taksi programının bu haftaki konuğu Muğla Ak Parti Milletvekili Ali Boğa oldu.  Daha önce tüm çekimlerin Ankara’da yapıldığı ve bakan ve milletvekillerinin taksi sürücülüğü...

Meclis Taksi Muğla’daydı

TRT Haber kanalının ilgiyle izlenen Meclis Taksi programının bu haftaki konuğu Muğla Ak Parti Milletvekili Ali Boğa oldu.  Daha önce tüm çekimlerin Ankara’da yapıldığı ve bakan ve milletvekillerinin taksi sürücülüğü yaptığı program böylece Ankara dışına da çıkmış oldu.

Ali Boğa’nın taksi şoförlüğü yaptığı program Muğla ve ilçelerinde çekildi. Çekimler çok renkli geçti. Ali Boğa, programın Muğla’nın tanıtımına çok katkıda bulunacağını söyledi.

Çadırda doğmuş bir Yörük çocuğu olarak çekimlere de Muğla Merkez’de Yörük çadırında başladıklarını söyleyen Ali Boğa, çekimler sırasında birbirinden renkli müşteriler aldık, hepsiyle güzel sohbetler yaptık, benim için çok farklı bir gün oldu dedi.

Muğla’dan Fethiye’ye kadar öğrencisinden memuruna, yörüğünden çiftçisine farklı kesimlerden yolcunun bindiğini söyleyen Boğa, en güzeli finaliydi. Finalde gelin damat denk geldi. Fotoğraf çektirmek üzere Fethiye’de sahile inen çift Meclis Taksi’yi görünce gelin arabasını bırakıp Ali Boğa’nın kullandığı taksiye bindiler.  Gelin ve damada düğün hediyesi olarak para takan Ali Boğa, taksi parası almıyoruz, hatta bir de düğün hediyemiz var diyerek çifti kutladı.

Çekimlerin başladığı sırada Taksim Gezi Parkı eylemleri çerçevesinde Muğla’da da gösteri yapan kalabalıktan Muğla Milletvekili Ali Boğa istifa etmiş twitleri atıldığını öğrenen Ali Boğa, ‘’Evet Milletvekilliğini bıraktım, taksi şoförlüğü yapıyorum’’ twitiyle cevap verdi.

Muğla ve yöresini de çok iyi tanıtacağına inandığımız program Pazar günü saat 18.10 da TRT Haber’de yayınlanacak.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.