Masterler açık denizde yarıştı

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen ve Marmaris Halk Plajı'ndan başlayan yarışlara 267 sporcu katıldı. 2 bin 500 ve 5 bin metre mesafelerinde gerçekleştirilen yarışların startını Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar...

Masterler açık denizde yarıştı

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen ve Marmaris Halk Plajı'ndan başlayan yarışlara 267 sporcu katıldı. 2 bin 500 ve 5 bin metre mesafelerinde gerçekleştirilen yarışların startını Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar verdi. Yüzücüler, Marmaris Körfezi'ne yerleştirilmiş yarış parkurunu belirleyen şamandıraların etrafından dolaşarak varış noktasına ulaşmaya çalıştı. Yarışları sahile toplanan vatandaşlar ve turistler ilgiyle izledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadan da 2 bin 500 metre yarışına katılanlar arasında yer aldı. Bir süre yüzen Kocadon daha sonra yarışı bırakarak bota bindi ve karaya döndü. Düzenli olarak yüzdüğünü belirten Kocadon, etkinliğe destek vermek ve vatandaşları yüzme sporuna teşvik etmek için yarışa katıldığını söyledi.

"Masterlar Açık Su Yüzme Maratonu"nda 5 bin metrede Efe Erduran birinci, Ümit Kemal Cengiz ikinci ve Dursun Sarı üçüncü oldu. 2 bin 500 metre mesafede ise birinciliği Tolga Öcal, ikinciliği Faruk Sarıbayır ve üçüncülüğü de Erkan Topyürekli kazandı. Marmaris Halk Plajı'nda dezenlenen ödül töreninde dereceye girenlere madalyalarını belediye başkanları Ali Acar ve Mehmet Kocadon verdi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.