Masa Tenisi heyecanı sona erdi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği (İKMTSD) tarafından bu yıl 11'incisi Marmaris’te düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.25 ilin kurum ve...

Masa Tenisi heyecanı sona erdi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği (İKMTSD) tarafından bu yıl 11'incisi Marmaris’te düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.

25 ilin kurum ve kuruluşlarını temsil eden 74 takımın 350 sporcuyla katıldığı ve üç gün süren şampiyona Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kupa töreniyle sonlandı.

Turnuvanın kapanışı dolayısıyla salonda gerçekleştirilen törene, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve TMTF yetkililerinin yanı sıra tüm sporcular ve antrenörleri katıldı.

Şampiyonada dereceye girenlere ödüllerini Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Müesseseler Grubu Başkanı Uğur Beşok, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar tarafından verildi.

Şampiyonada birincilik alan takımlar ise: Bayanlar liginde GHSİM Yakoza, Süper grupta Alsim Alarko 1. grupta ise Marmara Tersanesi oldu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.