Marmaris’te sahiller boşaldı

Muğla’nın tatil merkezi Marmaris ilçesinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle yerli turistlerin oy kullanmak için ilçeden ayrılması sahillerin boşalmasına sebep oldu.Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri...

Marmaris’te sahiller boşaldı

Muğla’nın tatil merkezi Marmaris ilçesinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle yerli turistlerin oy kullanmak için ilçeden ayrılması sahillerin boşalmasına sebep oldu.

Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Marmaris’te sahiller sabah saatlerinde boş kaldı. Öğle saatlerine kadar boş kalan halk plajı , öğleden sonra oy verenlerin serinlemek için sahillere gelmeye başlamasıyla yeniden dolmaya başladı.

Hava sıcaklığının 36 derece hissedildiği ilçede, denize girip güneşlenmek için gelen yerli turistlerin bazılarının oyunu kullandığı kimi tatilcilerin ise oy kullanmaya gitmeyeceğini söylemesi dikkat çekti. Yeni evlenen Levent ve Kübra mutlu çifti balayında oldukları için oy kullanmayacaklarını söylerken, tatilini Marmaris’te geçiren Leyla Buldak, oyunu sabah erkenden kullanarak plaja güneşlenmeye geldiğini ifade etti.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.