Marmaris, Veteranlar Şampiyonu

Datça’da düzenlenen 6. Kent Konseyi Veteranlar Voleybol Turnuvasının şampiyonu Marmaris oldu.Datça’da bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Datça Kent Konseyi Veteranlar Voleybol Turnuvası, Datça Kapalı Spor Salonunda Muğla Belediyesi...

Marmaris, Veteranlar Şampiyonu

Datça’da düzenlenen 6. Kent Konseyi Veteranlar Voleybol Turnuvasının şampiyonu Marmaris oldu.

Datça’da bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Datça Kent Konseyi Veteranlar Voleybol Turnuvası, Datça Kapalı Spor Salonunda Muğla Belediyesi Veteran Takımı ile Datça Kent Konseyi Veteran Takımrı arasında oynanan maç il start aldı. Maçın başlama vuruşunu yapan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

İlk maçı Muğla belediye veteranlar takımını 3-1 yenen Datça kent konseyi veteranlar takımı aldı. Daha sonra yapılan ikinci maçta ise Marmaris veteranlar takımı Muğla üniversitesi veteranlar takımını 3-0 yendi ve Datça veteranlar takımıyla final oynama hakkını kazandı. Pazar günü ilk olarak saat 11 de üçüncülük dördüncülük maçında Muğla belediyesi ile Muğla üniversitesi karşı karşıya geldi karşılaşmayı Muğla belediyesi 3-1 alarak 3. oldu Muğla üniversitesi ise 4 oldu.

Final maçında ise büyük çekişme yaşandı ilk iki seti 25-22ve 25-12 alan Marmaris veteran takımı iki sıfır öne geçti üçüncü sette toparlanan Datça veteran takımı çekişmeli geçen maçın ardından 3. seti 25-21 aldı dördüncü set yine büyük çekişmeye sahne oldu bu seti de Marmaris belediyesi 25-19 alarak maçı 3-1 alarak turnuvanın şampiyonu oldu.

İnsanları kötü alışkanlıklardan kurtarmak onları spor yapmaya teşvik amacını taşıyan voleybol turnuvanın devamı Mayıs ayında Marmaris te düzenlenecek.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.