Mahkemeye Tekerlekli Sandalye ile getirildi

Ortaca ilçesinde evini kundakladığını iddia ettiği kiracısından şikayetçi olan yaşlı kadın, ifade vermeye tekerlekli sandalye ile geldi.Dalyan Beldesi Marmarlı Mahallesi’nde yalnız yaşayan Elif Varol Biçen (76) bundan 7 sene...

Mahkemeye Tekerlekli Sandalye ile getirildi

Ortaca ilçesinde evini kundakladığını iddia ettiği kiracısından şikayetçi olan yaşlı kadın, ifade vermeye tekerlekli sandalye ile geldi.

Dalyan Beldesi Marmarlı Mahallesi’nde yalnız yaşayan Elif Varol Biçen (76) bundan 7 sene önce kiracısı tarafından evi kundaklandığı iddiası ile şikâyette bulunmuş. Uzun süren davadan dolayı adliyeye gelmesi istenen Biçen, yürümekte zorluk çektiği için yardımına Dalyan Jandarma Komutanlığı yetişti. Biçen’in adliyeye gelebilmesi için jandarma tarafından hastaneden tekerlekli sandalye temin edildi.

76 yaşında ki Elif Varol Biçen, “Yürümede zorluk çektiği için adliyeye gelemiyordum. Mahkemede ifade vermem istendi. Jandarmalar tarafından bulunan tekerlekli sandalye ile Adliye’ye getirilip, ifade vermem sağlandı.. Allah onların yardımcısı olsun” dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.