MAHALLELİNİN “ÇÖP BİDONU” İSYANI

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Gazeller Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yolların bozuk olmasına ve yol kenarlarında çöp bidonu olmamasına tepki göstererek isyan etti. Belediye yetkililerine seslenen İnanç Demir, “Belediye...

MAHALLELİNİN “ÇÖP BİDONU” İSYANI

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Gazeller Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yolların bozuk olmasına ve yol kenarlarında çöp bidonu olmamasına tepki göstererek isyan etti. Belediye yetkililerine seslenen İnanç Demir, “Belediye bizden her ay katı atık toplama ve taşıma bedeli alıyor ama yol kenarına bir çöp bidonu bile koymuyor” şeklinde konuştu.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı kırsal kesim olan Gazeller Mahallesi’nde bazı vatandaşlar yolların bozuk olmasına ve yol kenarlarında çöp bidonu olmamasına tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinden Tahir Demir, 1924 doğumlu Emine Caylak isimli 97 yaşındaki bir hastaya her gün 4-5 kez bez bağlandığını ve çöplerini atacakları bir bidonun olmadığını, yol kenarlarında çöplerin biriktiğini söyledi.

“ÇÖP BİDONU BİLE YOKKEN NEYİN BEDELİNİ ALIYORLAR”

Yetkililere seslenen Tahir Demir, “Belediyeler, Muğla büyükşehir belediyesine geçti geçeli bizden katı atık toplama ve taşıma bedeli alıyor.  Bizim hastamız var. Yollar bozuk, bir çöp bidonu bile yokken bizden neyin bedelini alıyorlar. Bu sorunları yetkililere soruyoruz. Sesimizi duysunlar” şeklinde konuştu.

İnanç Demir ise, “Mahallemizde yollar bozuk. Belediyeye defalarca söyledik ama hiçbir çalışma yok. Parke taşı yapılması gerekiyor ama yapmıyorlar. Geçtiğimiz günlerde 10 gün su kesintisi yaşadık. Gazeller Mahallesi neden dışlanıyor. Yetkililer sesimizi duysun. Yol yapılmasını istiyoruz. Yol kenarlarına çöp bidonu istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.