Madalyaları topladılar

Denizli’de 30 Ağustos-1 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen 20. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası’na katılan Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu karateciler bir büyük başarıya daha imza attı. 800 sporcunun katıldığı...

Madalyaları topladılar

Denizli’de 30 Ağustos-1 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen 20. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası’na katılan Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu karateciler bir büyük başarıya daha imza attı. 

800 sporcunun katıldığı turnuvada Kayra Sezgin, Orhan Alp Kuzulu, Gaye Damla Dur, Bedir Öztürk, İlayda Çakmak, İsmail Tarım, Umut Altıntaş ve Enis Altıntaş birinci olarak altın madalya, Dilek Çelik ve Senanur Tarakçı ikinci olarak gümüş madalya, Taner Acar ve Damla Kolluçelik de üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

8 birincilik, 2 ikincilik, 2 üçüncülük olmak üzere toplam 12 madalya kazanan başarılı sporcuların antrenörü Fatih Uzunlulu karate sporuna desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e ve B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya’ya sporcular ve sporcu aileleri adına teşekkür etti.

Önümüzdeki günlerde Dünya Kupası’na katılacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı’nın hazırlıklarına ara vermeden devam ettiğini belirten Fatih Uzunlulu, “Yıllardır hedefimiz Bodrum Yarımadası’nda yüzlerce çocuğa spor alışkanlığı kazandırmaktı. Sadece Bodrum Yarımadası’na değil Milli Takımlarımıza da birçok sporcu kazandırdık, bundan sonra da kazandırmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaz döneminde açtığımız yaz spor okulunda 149 sporcuyu karate sporu ile tanıştırdık, karate sporunun tamamen saygıya ve disipline dayalı bir spor olduğunu ailelere anlattık. Ailelerden aldığımız olumlu yaklaşımlar bizleri çok mutlu etti. Okulların açılması ile başlayacak olan yeni çalışmalarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.