Londra-Bodrum uçuşları başlıyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kış turizminin canlandırılması projesi kapsamında Londra’dan Bodrum’a direk seferler yapılacağını belirtti.Havayolu ile kış aylarında da Bodrum’a turist getirebilmek amacı ile çalışmalara...

Londra-Bodrum uçuşları başlıyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kış turizminin canlandırılması projesi kapsamında Londra’dan Bodrum’a direk seferler yapılacağını belirtti.

Havayolu ile kış aylarında da Bodrum’a turist getirebilmek amacı ile çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Başkan Mehmet Kocadon, “Bu projeyi hayata geçirmek için çalışmaları sürdürüyoruz. Milas - Bodrum Havalimanı’nda yine bir toplantı yaptık. Artık uçak firmamız belli oldu. Şu anda İngiltere’deki acentemiz ile son görüşmeleri yapıyoruz ve hızlı bir şekilde de gelişiyor. Tabi aynı zamanda bu sadece Bodrum’a değil, Bodrum Yarımadası’na ve çevresine de hizmet getirecek bir proje. Özellikle Didim tarafından büyük talep var. Hatta Didim’e gidip gelmeleri daha kolay olsun diye ücretsiz transfer de koyabileceğiz. Önce haftada bir defa Londra-Bodrum ve Bodrum-Londra seferimiz olacak. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Özellikle havaalanı müdürümüz ile dış hatlar İtalyan müdürümüz, artık onlar da bu işe çok inanmaya başladı” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Hollanda fuarında bu projenin Hollanda ayağı ile ilgili de bir görüşme yapacağını açıklayarak, Londra-Bodrum ve Bodrum-Londra seferlerinin başlamasından sonra Hollanda ile seferlerin düzenlenebilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti. Kocadon, “Şimdi özellikle İngiltere ayağındaki destinasyonları konuşurken paket program sattırmaya çalışıyoruz. Bu proje özellikle kış turizmine yönelik olacağı için paketin içeriğinde konaklama ile birlikte Yarımada’ya tarihi ve kültürel turlar, Bodrum’un yemek kültürünün, geleneksel lezzetlerin tanıtımı yer alacak. Oldukça çok talep var. Şimdi tarihini belirleyeceğiz. Uçak firmalarının sahipleriyle telefonda bizzat ben de görüştüm ve artık onların da bu işte elimizden tutmalarını istedim. Onlar da bunun sözünü verdiler. Acente ayağını da bitirmek üzereyiz ve birleştireceğiz. Kısmetse yakın bir zamanda Londra seferlerimiz başlayacak” dedi.

Başkan Mehmet Kocadon, projenin Hollanda ayağı ile de ilgilendiklerini belirterek, “Bodrum’u İngilizlerden sonra en çok Hollandalılar ziyaret ediyor. Hollanda’daki Utrecht Turizm Fuarı’nda konuyla ilgili bir görüşme yapacağız. Londra’dan sonra haftada bir kere de Amsterdam-Bodrum seferini düşünüyoruz. Kimilerinin‘Çılgın Projemize’ olarak adlandırdığı projemize bir adım daha yaklaştık” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.