Lodos’dan sonra sahil keyfi

Bodrum ilçesinde, iki gün süren lodos ve şiddetli yağmur yerini güneşli havaya bırakınca vatandaşlar sahile akın etti.Bodrum’da iki gün boyunca esen şiddetli lodos ve sağanak yağmur sokakları göle çevirip hayatı felç etti....

Lodos’dan sonra sahil keyfi

Bodrum ilçesinde, iki gün süren lodos ve şiddetli yağmur yerini güneşli havaya bırakınca vatandaşlar sahile akın etti.

Bodrum’da iki gün boyunca esen şiddetli lodos ve sağanak yağmur sokakları göle çevirip hayatı felç etti. Bugün sabah açan güneş turistlerin ve Bodrumluların yüzünü güldürdü. Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaştığı ilçede sahil kenarlarına gidenler sıcak havanın tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken bazıları sahil kenarlarında kafeteryaları doldurdu. Güneşlenip gazete okuyan vatandaşların yanı sıra birçok vatandaş çocukları ile denizin ve güneşin yüzünü göstermesi ile sahile koştu. İlkokul öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte ders çalışmak için sahil kenarına akın etti.

Vatandaşlar, iki gün kabusa dönen Bodrum’da güneşin yüzünü göstermesine çok sevindiklerini ifade ederek “Sel ne varsa götürdü. Güneşin yüzünü göstermesi bizim için bir nimet oldu. Denize girip sıcak havanın tadını çıkarıyoruz. Bodrum’da iki gün yağmur yağarsa dört gün güneş açar biz de bunu fırsat bilip sahilere koşuyoruz” dediler.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.