Liglerin Efendisi Bodrumspor

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta son maçını Isparta deplasmanında Isparta DSİ Spor ile oynayan şampiyon B.B. Bodrumspor karşılaşmayı 4-2 kazandı.Alınan bu sonuçla 2014-2015 sezonunda Türkiye liglerinde namağlup şampiyon...

Liglerin Efendisi Bodrumspor

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta son maçını Isparta deplasmanında Isparta DSİ Spor ile oynayan şampiyon B.B. Bodrumspor karşılaşmayı 4-2 kazandı.

Alınan bu sonuçla 2014-2015 sezonunda Türkiye liglerinde namağlup şampiyon olan tek takım B.B. Bodrumspor olurken, Isparta DSİ Spor’da Bölgesel Amatör Lig’e veda etti.

Isparta Atatürk Stadyumu’nda saat 15:00’da başlayan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda ortada bir oyun sergilerken karşılaşmanın ilk golünü dakika 29’da Isparta DSİ Sporlu Alperen kaydetti. Golden 3 dakika sonra B.B. Bodrumsporlu Mehmet Selçuk Adaş beraberliği getiren golü attı. Bu golden 4 dakika sonra B.B. Bodrumspor’un kaptanı Süleyman Görgün penaltıdan attığı gol ile takımının ikinci golünü kaydetti. Dakikalar 39’u gösterdiğinde Isparta DSİ Sporlu Şenol’un penaltı vuruşu direkten dönünce karşılaşmanın ilk yarısı B.B. Bodrumspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf ev sahibi Isparta DSİ Spor dakika 50’de beraberliği yakaladı. Bundan sonraki dakikalarda ortada geçen maçta dakikalar 70’i gösterdiğinde kaptan Süleyman Görgün’ün penaltı golüyle B.B. Bodrumspor 3-2 öne geçti. Bundan sonra oyunun hakimiyetini iyice alan B.B. Bodrumspor dakika 77’de Onur Algül’ün golü ile 4-2 öne geçti. İki farklı geriye düşmenin verdiği moral bozukluğuyla oyundan kopan Isparta DSİ Spor son dakikalarda net pozisyonlara girsede topu ağlalarla buluşturamayınca karşılaşma 4-2 B.B. Bodrumspor’un üstünlüğü ile bitti.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.