Latmos Şenliği federasyon programında

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Bodrum Doğa Sporları Kulübü ve Söke Ay Yıldız Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen 3. Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği bu yıl 6-7 Mayıs...

Latmos Şenliği federasyon programında

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Bodrum Doğa Sporları Kulübü ve Söke Ay Yıldız Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen 3. Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği bu yıl 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak.

Milas’ta geçtiğimiz iki yıldan bu yana binlerce yıllık tarihiyle ön plana çıkan Bafa gölü kenarında yapılan ve her geçen gün katılımcı sporcu artarak büyüyen Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği bu yıl Dağcılık Federasyonu 2017 etkinlik faaliyetleri kapsamına girdi.

6-7 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan etkinlikle hem bölgenin tanıtımı hem de doğa sporu tutkunlarını bir araya getirilmesi hedefleniyor.

Yapılacak olan etkinlikle ilgili kısa bir açıklama yapan Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Oğuz Şen, yapacakları etkinliğe tüm sporseverleri davet etti. Organizasyon boyunca yapılacak olan faaliyetlerin en kısa süreçte kamuoyuna açıklanacağını ifade eden Şen, şunları söyledi:

“Programımızın içeriğiyle ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Organizasyondaki paydaşlarımızla yapacağımız son görüşmelerin ardından faaliyet programını kamuoyuna açıklacağız. Binlerce yıllık yaşayan tarihi ve muhteşem bir doğa güzelliğini görmek isteyen herkesi etkinliğimize bekliyoruz”

Latmos Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği’nin bu yıl 3. Kez yapılacak olmasının ilçe adına ve doğa sporları adına bir kazanç olduğunu ifade eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ise; “6-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan şenliğe tüm spor severleri bekliyoruz. İlçemizin tanıtımı adına büyük bir önem arz eden organizasyonda Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’müz ile organize bir şeklide çalışacağız. Kendilerine elimizden gelen desteği vermek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.