Lacivert Beyazlılar Güvençer’i ziyaret etti

Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Mustafa Güvençer’e  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.Başkan Öztürk, Vali Güvençer’e adını taşıyan 48 numaralı...

Lacivert Beyazlılar Güvençer’i ziyaret etti

Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Mustafa Güvençer’e  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Başkan Öztürk, Vali Güvençer’e adını taşıyan 48 numaralı Fethiyespor forması, atkısı ve rozeti hediye etti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Güvençer, “Sizinle tanışmak benim için büyük mutluluk. Forma ve diğer hediyeler için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki futbol sezonunu başarılı bir şekilde geçirmesini temenni ediyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Fethiyespor hakkında Vali Güvençer’e bilgi veren Başkan Öztürk, “Sayın Valim ilimize hoş geldiniz. Kulübüm adına yeni görevinizde başarılar diliyorum. Fethiyespor, 23 Mart 1933 yılında Nevzat Yergüz başkanlığındaki 8 kişiden oluşturulan yönetim kurulu tarafından kuruldu. Kulübümüz kurulduğundan beri lacivert-beyaz üçüncü renk olarakta kırmızıyı kullanıyor. Sayın Valim, Akdeniz'in şimşekleri olarak anılan Fethiyespor, 1983 yılında ilk kez profesyonel lige çıktı ve bundan sonra bir daha hiç amatöre lige düşmedi. Maçlarımızı Fethiye Şehir stadında oynuyoruz. 2005-2006 sezonundan beri de 2.Lig’de mücadele ediyoruz. Bu yılki karşılaşmalarımızda seyirci olarak sizi de aramızda görmek bize onur verecektir.”  dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.