Kürek Takımı madalya ile döndü

Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışları için Sapanca’ya giden Fethiye Belediyespor Kürek Takımı yarışlarda 2 bronz madalya kazanarak beşinci oldu.Yarışmalarda Genç erkekler kategorisinde Uluç Ayyıldız, İsmail Girgin, Mehmet...

Kürek Takımı madalya ile döndü

Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışları için Sapanca’ya giden Fethiye Belediyespor Kürek Takımı yarışlarda 2 bronz madalya kazanarak beşinci oldu.

Yarışmalarda Genç erkekler kategorisinde Uluç Ayyıldız, İsmail Girgin, Mehmet Kayabaşı ve Burak Kılıç takıma bronz madalya kazandıran isimler oldu. Mücadele dolu yarışlarda Yıldız Bayanlar kategorisinde Sena Çelikaslan, Beyza Milaslıoğlu, Tuğçe Koyuncu ve Ayşe Kanar’da Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımların katıldığı kategoride bronz madalyayı kazandılar. Yarışmaların en heyecanlı bölümü ise yıldız erkekler kategorisinde yaşandı. Yıldız erkekler kategorisinde UIuç  Ayyıldız, İsmail Girgin, Mehmet Kayabaşı ve Burak Kılıç sporcularıyla katılan Kürek takımı büyük bir mücadele örneği gösterse de beşinci olarak ilçeye döndüler.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.