Küreci’ye taleplerini ilettiler

Milas’ta görev yapan Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısıyla bir araya geldi.Milas’ta düzenlenen Gıda...

Küreci’ye taleplerini ilettiler

Milas’ta görev yapan Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısıyla bir araya geldi.

Milas’ta düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılmak üzere Milas’a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu, ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Lokalinde düzenlenen yemeğe, Milletvekili Boğa ve Bakan Yardımcısı Arzu’nun yanı sıra Partinin İl Başkanı İhsan Küreci, İlçe Başkanı Levent Akyer, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

İl Başkanı İhsan Küreci; “ Yeni Türkiye hedeflerinin önemli ayaklarından biri olan tarım ve tarım ürünlerinin değerlendirilmesi için değer taşıyan böyle fuarların sayısının armasını diliyoruz. Bizlerin AK Parti olarak sizlere ve tarım köylümüze verdiğimiz desteğin en önemli göstergesi bugün burada sizlerin sorunlarını birinci ele yani Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcımız Kudbettin Arzu’ya iletme imkanı sunuyoruz” dedi.

Yemekte bir diğer konuşan isim ise Milletvekili Ali Boğa oldu. Milletvekili Boğa; “Yoğun çalışmalarımız nedeniyle arzu etmemize rağmen her zaman yanınızda olamıyoruz. Sizler bizleri ilk olarak Ankara’da görevlendirdiniz ve bizlerde buna sahip çıkıyoruz. Bizlere iletilen sorunlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. AK Parti’den önce yolların nereden geçtiği ve nasıl olacağı konusunda bir program yoktu. Ama şimdi medeniyet geldi. Boğa yokuşu uçak pisti haline geldi. Yollardaki dönüş kavşaklarımızın da düzenli olması gerekli. Yarın Bafa’dan başlayacağız ve Milas’a kadar, Yatağan Ula, Marmaris ve Dalaman Çayı’na kadar kavşaklarda ilgili yetkililerle birlikte incelemelerde bulunacağız. Ben bu kavşaklardaki sorunlar var ise sizleri o kavşakların başında olmaya davet ediyorum. Bizlere sorunlarınızı anlatınız” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.