Kültür Tırı turnesini sürdüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kültür, sağlık, eğitim gibi farklı alanlardaki hizmetlerin bütün ilçelere ulaşabilmesi için faaliyete geçirdiği Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı tiyatro turnesine devam ediyor.Muğla Büyükşehir...

Kültür Tırı turnesini sürdüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kültür, sağlık, eğitim gibi farklı alanlardaki hizmetlerin bütün ilçelere ulaşabilmesi için faaliyete geçirdiği Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı tiyatro turnesine devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun yaz turnesi kapsamında 15 Ağustos tarihinde Kültür-Hizmet Tırı’nda sahneleyemeye başladığı  “5 Yıldızlı Rezalet” tiyatro gösterisi üçüncü haftasında Kavaklıdere, Datça, Marmaris’te seyircisiyle buluşacak.

Senaryosunu Cumhur Ay’ın yazdığı, Ayhan İçöz’ün yönettiği gösteride, Fatih Bulut, Şükrü Manas, Selin Özsu, Gizem Özenç, Nida Cerikli, Derya Kayalı, Ayşegül Öztürk, Nurgül Öztürk, Sezim Akçan, Mehmet Manas, Emre Akad Duralı, Mehmet Korkmaz rol alıyor. Gösterildiği ilçelerde büyük beğeni toplayan tiyatro gösterisi, izleyicilerden de tam not aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Hizmet Tırı hizmetiyle tiyatro oyununu ilçelerine, mahallerine kadar getirmesine memnun olan vatandaşlar, bu kültür hizmeti için Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmet Tırı, 5 Eylül  Cuma günü (bugün) Kavaklıdere Merkez, 6 Eylül Cumartesi günü Datça Palamutbükü Mahallesi, 7 Eylül  Pazar Marmaris Orhaniye Mahallesi’nde izleyicisiyle buluşacak. Gösteri 14 Eylül’e kadar farklı belde ve köylerde sürecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı projesi ile mobil sahne olarak kullanılabilen tırın Muğla’nın ilçelerine giderek kültür, sağlık, eğitim alanındaki hizmetleri vatandaşlara ulaştırması hedefleniyor.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.